Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ebből pozi lesz?

Szerintetek ebből pozi lesz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Élőben rózsaszín a csík és azonnal kijött

2020. febr. 7. 07:47
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Szerintem én a forgalomban kapható összes tesztet. Kipróbáltam. A facelle hamar kimutatja viszont erosodes szempontjabol nem a legjobb. A legolcsobb 25os teszten egyertelmubb volt az erosodes. Viszont amit a legjobbnak itelek az a predictor early. Kicsit kesobb lett pozi mint a facelle es nemvart elott az erosodes sem volt egyertelmu de utana mar 2 naponta szepen lehetett latni az erosodest. 4 nap kesesnel a tesztvonal erosebb mint a controll
2020. febr. 9. 16:59
 42/44 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam:

X-epil [link]

Szürke dobozos terhességi teszt [link]

Predictor early [link]

Facelle [link]

2020. febr. 9. 17:24
 43/44 anonim ***** válasza:
Ismét utolsó vagyok. A facelle már 9 dpo pozi lett de azt le se fotoztam mert nem latszik es szaradas utan meginkabb fotozhatatlan
2020. febr. 9. 17:26
 44/44 A kérdező kommentje:
De jó . Köszi hogy átküldted őket :)
2020. febr. 9. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!