Ebböl még lehet pozi teszt?
Figyelt kérdés
Menszi után vagyok 1 nappal holnap tudok venni uj tesztet a Dm-ben lehet kapni?Ennek az érzékenysége 25-ös van rá irva!
2012. jún. 7. 18:10
1/16 anonim válasza:
Tyűűű OFF...ezt nem értem "Menszi után vagyok 1 nappal"
??Akkor miért teszteltél?Nem volt meg annyira??
2/16 A kérdező kommentje:
Szia ugy értettem ellnézést tegnap kellet volna meg jönnie de nem jött meg
2012. jún. 7. 18:14
3/16 Jubilee válasza:
Én ezen most csak egy csíkot látok, akármennyire meresztem a szemem. :( DM-ben vannak tesztek, ha addig nem jön meg, akkor vegyél még egyet, hátha! Szorítok!
4/16 anonim válasza:
Őszintén!
Ez negatív. És ha már késik,akkor szerintem legalább egy nagyon halovány csíknak lennie kellene.
Ha nem jön meg, akkor két nap múlva azért csinálj még egyet!
5/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm nektek!
2012. jún. 7. 18:41
6/16 anonim válasza:
Szia!
Én látok rajta vmit! Élőben jobban látszik?
7/16 anonim válasza:
A másodikon mintha látnák második csíkot nagyon nagyon halványan. Minden nappal erösödik 2-vel. Halkan drukkolok. Majd írd meg ha tesztelsz
8/16 A kérdező kommentje:
Holnap veszek és meg irom mi lett :-)
2012. jún. 7. 19:14
9/16 anonim válasza:
Úúú..értem már!Hát igen sajnos nekem is negatívnap tűnik,de ne add fel a reményt,amig meg nem jön!Kívánom ne jöjjön!
10/16 anonim válasza:
Ezek negatívok, de egy próbát még megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!