Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még ebből pozitív teszt?

Lehet még ebből pozitív teszt?

Figyelt kérdés

[link]

Ma reggel csináltam a tesztet, igaz hajnalban kimentem a mosdóba, és az utána lévő vizeletből csináltam, ami 2 órával később volt.

2011. márc. 11. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet.

A ciklus.hu rossz helyre tette a vonalat, az ovud a 17-18 nap között volt (amikor a fájdalmat is érezted), így még csak a 13. napon vagy, illetve gyakorlatilag nem a reggeli első vizeletből csináltad. Ha legközelebb hajnalban ébredsz, tesztelj abból a pisiből.

Holnap próbáld újra.

Hajrá!

:o)

2011. márc. 11. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyan az a véleményem, mint az előttem szólónak. Drukk!
2011. márc. 11. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Majdnem ugyanúgy alakul a görbénk! :)

Remélem babás vagy...drukkolok...

Itt az én görbém is.

[link]

2011. márc. 11. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:

No mi lett? Teszteltél ma?

Kedves Másik!

Az klassz hogy szurkolsz, csak kérlek ne írd, hogy ugyanolyan a görbétek, mert sajnos semmi hasonlóság nincs a kettőtöké között. Neked már írtam tegnap, még nem volt peteérésed ebben a ciklusban.

első

2011. márc. 12. 08:44
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz hogy drukkoltatok, de sajnos ma reggelre leesett a hőm, és már meg is jött:(:(
2011. márc. 12. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!