Szerintetek ebből pozi lesz?
2020. febr. 7. 07:47
31/44 anonim 

válasza:

Lehet, hogy késői peteérésed volt. Ezen kívül nekem inszeminacio volt, ezért pontos a fogantatás napja.
32/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , hogy átküldted . Hát most várok aztán meglatjuk . Neked gratulálok a babához 😁😁
2020. febr. 9. 08:21
33/44 anonim 

válasza:

Köszönöm szepen😊 varj két napot és tesztelj ugyanezzel a teszttel és látni kell az erősödést 😊
34/44 A kérdező kommentje:
2020. febr. 9. 10:58
35/44 anonim 

válasza:

Gratulálok! Holnap reggel én is tesztelek.
36/44 anonim 

válasza:

Gratula!
De miert kell szetszedni a teszteket?
37/44 anonim 

válasza:

Ezek egyértelműen erősödnek 😊 biztato
38/44 anonim 

válasza:

Ez pozi szerintem. De minek kell szétszedni komolyan? Mire jó? Ha pozi látni lehet úgy is.
39/44 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelműbben látszik a leszedem a tetejét. Olyan pici az üveg rész rajta. Nekem jobban kivehetőbb ha leszedem a tetejét
2020. febr. 9. 12:01
40/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm , hogy megnéztétek azért :)
2020. febr. 9. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!