Szerintetek ebből pozi lesz?
2020. febr. 7. 07:47
21/44 anonim 

válasza:

Nekem is ilyen volt és pozitív lett belőle!
22/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a drukkokat. Holnap vagy vasárnap csinálok még egy tesztet. Felteszem majd azt is :)
2020. febr. 7. 16:21
23/44 anonim 

válasza:

Szerintem ez az utóbbi már szép pozi 😊
25/44 A kérdező kommentje:
Igen most reggel. De nem erősödött . És ma reggelre már nem fáj a mellem sem és a hasam is el kezdett görcsölni :(
2020. febr. 9. 06:53
26/44 anonim 

válasza:

Hát nekem eddig ez tűnik a legerősebbnek az összes közül. Nekem nem fajt a mellem, a hasam viszont igen. Szóval bármi lehet, de sajnos az is lehet h megjön még. De nekem ez azért biztató 😊 így indult nekem pont egy hete (még talán halványabb volt mint a Tied). Igaz nekem eg a 10.dpo volt, rá 4 napra a második csík nagyon erős lett.
Drukkolok nagyon!!🤗🤗🤗♥️
27/44 A kérdező kommentje:
Köszi szépen . Ez amit feltettél a 10.dpo n volt ? És utánna csak négy nap múlva csináltad a következőt ?
2020. febr. 9. 07:40
29/44 A kérdező kommentje:
Nekem ma kéne meg jönnie . És ha ebből indulok ki akkor az enyém is elég halovány
2020. febr. 9. 08:10
30/44 anonim 

válasza:

Minden nap csináltam tesztet, 10,11,13,14. Így jönnek sorba a Képen.
Az utolsó kettőn már sokat erősödött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!