Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív tesztek és mégsem...

Réka.00 kérdése:

Pozitív tesztek és mégsem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
6db pozitív teszt, igaz, hogy halvány, de pozitív. Ma reggel csináltam egy clearbluet és egy 10es tesztet és negatív lett. Tegnap este is csináltam egy 10es tesztet és pozitív lett. Jövőhéten megyek dokihoz. Lehet, hogy azért lett pozi, mert magas az Lh a szervezetemben? Esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata?
2020. febr. 6. 06:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a netről rendelt tesztek mind ilyenek lettek és nem voltam terhes. A Clearbluenak higgy.
2020. febr. 6. 14:07
 22/26 anonim ***** válasza:
82%

"A kérdező kommentje:

Képen, mint írtam nem látszik, de élőben, hidd el, hogy ott van. Nem vagyok az a be beszélem magamnak, hogy ott van típus, rajtam kívül még 3an látják, hogy van ott valami. Attól függetlenül lehet negatív és lehet hibás, lehet korai tesztelés stb... Stb... A stílus meg más dolog"

Nem értem miféle stílusbeli dolog bánt a hozzászólásomban? Nem írtam csúnyát, nincs benne személyeskedés, puszta tényközlés, hogy ez egy rakás negatív teszt.

Igen, elhiszem, hogy akarod látni. Ha sokáig nézem én is hallucinálok rá csíkot, de ennek semmi értelme. Főleg úgy, hogy a digitális meg negatív.

2020. febr. 6. 15:38
 23/26 A kérdező kommentje:

Lekezelőnek éreztem az írásod.

Ha én oda is képzelem azt más akkor nem látja, de mindegyik, tényleg. A digitális negatív lett valóban, de az 25os,es felmerült bennem, hogy lehet korai volt azt megcsinálnom. Nyílván elkeserít, hogy nem sikerült, de nem esek kétségbe. Majd legközelebb. Pusztán fura volt, hogy azokon volt ott valami, ami képen nem jön át. De utána olvastam és írták többen, hogy ezen a teszten sok esetben megjelenik a 2.csík. Ha másra nem, arra jó volt, hogy nem kell sokat adni ezekre a tesztekre. Gondoltam legutóbb bevált, most miért ne? Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, a véleményeket.

2020. febr. 6. 15:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnos kémiai

Egyebkent pl nalam a delutani teszt mindig joval erosebb volt mint a reggeli

2020. febr. 9. 17:51
 25/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt kémiai :( ma voltam dokinál és sajnos elhalt, 13mm volt 😭 most szednem kell antibiotikumot és méhösszehúzó cseppet, jövőhéten kell vissza mennem, ha nem ürül ki, akkor műtét. 😭😭😭😭
2020. febr. 12. 19:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom.
2020. febr. 12. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!