Réka.00 kérdése:
Pozitív tesztek és mégsem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
6db pozitív teszt, igaz, hogy halvány, de pozitív. Ma reggel csináltam egy clearbluet és egy 10es tesztet és negatív lett. Tegnap este is csináltam egy 10es tesztet és pozitív lett. Jövőhéten megyek dokihoz. Lehet, hogy azért lett pozi, mert magas az Lh a szervezetemben? Esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata?2020. febr. 6. 06:27
1/26 anonim válasza:
Miből gondolod h nem vagy terhes?
2/26 A kérdező kommentje:
Abból, hogy ma első vizeletből csináltam egy clearbluet a digitálisat és egy 10es tesztet és mindkettő negatív lett.
2020. febr. 6. 06:37
3/26 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak pozitívnak akartad őket látni? Mióta késik?
4/26 A kérdező kommentje:
Nem, mert mindenki látta, a férjem, a barátnőm és az apukám 🙄 nem tudom, hogy mióta késik, mert rendszertelen, legutóbb január 6.án volt meg, peteérésem meg kB 25.en vagy 26.an volt.
2020. febr. 6. 06:55
6/26 anonim válasza:
Ez a teszt nem pozitív, hanem hibás.
7/26 A kérdező kommentje:
Az szuper, még ezen kívűl van 5 ilyent teszt :( akkor tényleg elegedem a témát... 😑
2020. febr. 6. 07:17
8/26 A kérdező kommentje:
Így nem igazán látszik, de élőben mindegyiken ott van a csík, nem hittem, hogy hibásak lehetnek. De fura volt, h nem erősödik, így jobban hittem az egyértelmű negatívaknak. Csalódott vagyok! :(
2020. febr. 6. 07:29
9/26 anonim válasza:
Ez xepil? Az xepil az nem tizes teszt, hanem 25ös. Szerintem nem egy minőségi teszt. Sokat romlott az elmúlt évben, sokakat vert át. Álpozi gyakran és van hogy baba van, már mindegyik erősen mutatja, ez éppen hogy halvány. Rossmann 10es facelle vagyok predictor. Ezeket ajánlom inkább
10/26 A kérdező kommentje:
Nem x epil, netről rendelt 10es,no name.
2020. febr. 6. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!