Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív tesztek és mégsem...

Réka.00 kérdése:

Pozitív tesztek és mégsem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
6db pozitív teszt, igaz, hogy halvány, de pozitív. Ma reggel csináltam egy clearbluet és egy 10es tesztet és negatív lett. Tegnap este is csináltam egy 10es tesztet és pozitív lett. Jövőhéten megyek dokihoz. Lehet, hogy azért lett pozi, mert magas az Lh a szervezetemben? Esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata?
2020. febr. 6. 06:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
Jaa.. akkor főleg ne adj rá, legalábbis szerintem
2020. febr. 6. 07:34
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy becsap, a kisfiam áll olyan szépen kimutatta. Tanulópénz. 😔😑
2020. febr. 6. 07:35
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Én is csak jót hallottam a one stepről anno

Emiatt rendeltem egy csomót

Lábyomat kimutatta, de késés után is keresni kellett a 10-esen a csíkot, megszáradva el is tűnt..

De másik fajtáról / Predictor early pedig leugrott azonnal a csík/

Ezek nekem negatív tesztek

Sajnálom

De amig nem jön meg, addig éb tesztelnék 2 naponta

2020. febr. 6. 07:47
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vasárnap tesztelek újra, addig beszerzem az ajánlott teszteket, hátha 🤞😊 Inkább nem élem bele magam, úgy kevésbé leszek csalódott. 😑
2020. febr. 6. 08:12
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem a tesztek csapják be az embert, amikor mar pl 9-10 dpo-n halvany pozi, aztan 2 nap mulva semmi! Egyszeruen volt ott kezdetleges beagyazodas de valamiert megszakadt! Ez nem a teszt hibaja! Álpozitiv nincs, kémiai terhesség van!
2020. febr. 6. 08:22
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy rakás negatív teszt!

Elhiszem, hogy pozitívnak akarod látni, de ezek nem azok!

2020. febr. 6. 09:17
 17/26 A kérdező kommentje:
Képen, mint írtam nem látszik, de élőben, hidd el, hogy ott van. Nem vagyok az a be beszélem magamnak, hogy ott van típus, rajtam kívül még 3an látják, hogy van ott valami. Attól függetlenül lehet negatív és lehet hibás, lehet korai tesztelés stb... Stb... A stílus meg más dolog!
2020. febr. 6. 09:36
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezek jelezhettek akar kemiai (elindult de végül be nem kovetkezett) terhesseget is. En erre tippelek nekem akkor voltak halvany tesztjeim majd negatív es vegul kesessel meg is jott.
2020. febr. 6. 09:48
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most megtanultad h felejtesd el a gagyi semmire se jo teszteket.
2020. febr. 6. 10:16
 20/26 anonim ***** válasza:
94%
Mind az 5 full negatív...
2020. febr. 6. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!