Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lesz pozitív? Félek. :/

Ugye nem lesz pozitív? Félek. :/

Figyelt kérdés

Menzesz előtt barátom későn vette ki. Nem vettem be esemény utáni tablettát, mert úgyis nemsokára vártam a menzeszem.. de nem jött meg 2 napja!! 8 napja történt a dolog. Ugye nem leszek terhes? :(

[link]

[link]

2020. febr. 3. 16:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
12%
Vegyel egy predictor earlyt, az mar ki fogja mutatni. Ezek az olcso tesztek csak napok mulva.
2020. febr. 3. 20:58
 22/29 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem is halvany pozi, 8 nappal az aktus utan vagy meg nem latni semmit, vagy ilyen extra halvany, mint amit masodjara kuldtel.
2020. febr. 3. 21:03
 23/29 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ha vasárnap tesztelek már biztosan tudom majd az eredményt. Addig meg nem érdemes tesztelem ugye? Már ha addig nem jön meg..
2020. febr. 3. 21:20
 24/29 anonim ***** válasza:
58%
Amit a #10 ben küldtél képet, azon mintha látnék 2. csíkot :/ De lehet száradási csík is. Ha 8 napja történt a dolog, akkor 6 nap múlva tesztelj újra, ha nem jön meg.
2020. febr. 3. 21:23
 25/29 anonim ***** válasza:
74%
Most olvastam az előző kommented. Ha szürke akkor száradási csík. Még nyugi.
2020. febr. 3. 21:24
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
Nekem sok ilyen vagy ettől erősebb csikom volt és nem volt baba, valószínűleg ez csak száradási csík.
2020. febr. 3. 21:45
 27/29 anonim ***** válasza:
40%
Nem, en mindennap tesztelnek.
2020. febr. 4. 07:39
 28/29 anonim ***** válasza:
58%

18-as vagyok, felettem a kérdezőnek egy kérdést, mit kell ezen leszavazni? 😀

Szóval akkor az egybitesek kedvéért írom, hogy ha száradás után látszik csak, akkor az nem pozitív. Az első két képen nem látom, csak a második kettőn. Nem pozitív.

Kérdező, egyetértek az előttem szólókkal, a kérdéses aktus után 14 nappal tesztelhetsz, akkor már tuti lesz az eredmény.

2020. febr. 4. 11:21
 29/29 A kérdező kommentje:
Igen, a második két kép száradás utáni állapot 🙂 ezért is reménykedem, hogy nem lesz gond
2020. febr. 4. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!