Ugye nem lesz pozitív? Félek. :/
Menzesz előtt barátom későn vette ki. Nem vettem be esemény utáni tablettát, mert úgyis nemsokára vártam a menzeszem.. de nem jött meg 2 napja!! 8 napja történt a dolog. Ugye nem leszek terhes? :(

Szia, még korai a teszt. Ha terhes is leszel, akkor még 1,5 hét kB a valós eredmény.
Szerintem nyugodj meg, lehet az idegeskedés miatt is késik.

Ahol azt irjak, hogy egyaltalan nem lehet menzesz elott teherbe esni az hulye forras.
Amit viszont minden ertelmes oldal leir, hogy a naptaras illetve a megszakitasos vedekezes az NEM vedekezes, hanem lotto: vagy bejon vagy nem...

Remélem tudod, hogy a sperma akár 3-5 napig is életben maradhat benned, úgyhogy akár a menzesz ideje alatt történő aktusból is teherbe lehet esni.
A pasid konkrétan full belédverte, és még annyit se tudtál megtenni, hogy eseményutánit bevegyél. Most vagy terhes vagy, vagy nem. Amíg nem jön meg, addig nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!