Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lesz pozitív? Félek. :/

Ugye nem lesz pozitív? Félek. :/

Figyelt kérdés

Menzesz előtt barátom későn vette ki. Nem vettem be esemény utáni tablettát, mert úgyis nemsokára vártam a menzeszem.. de nem jött meg 2 napja!! 8 napja történt a dolog. Ugye nem leszek terhes? :(

[link]

[link]

2020. febr. 3. 16:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
85%

Szia, még korai a teszt. Ha terhes is leszel, akkor még 1,5 hét kB a valós eredmény.

Szerintem nyugodj meg, lehet az idegeskedés miatt is késik.

2020. febr. 3. 16:42
 2/29 A kérdező kommentje:
Lehet így van, megpróbálok türelemmel lenni
2020. febr. 3. 16:44
 3/29 anonim ***** válasza:
58%
A megszakításos közösülés nem védekezés. Az nem védekezik, aki gyereket akar. Valami nem stimmel, tehát te vagy mégis csak készen álltál az anyaságra, vagy ostoba voltál és szartál a védekezésre. Most pedig kénytelen leszel vagy felnevelni egy nem várt gyereket, vagy megölni és elszámolni a lelkiismerettel amikor majd a kis Gazsika kérdezi, hogy neki mikor lesz testvére, és a lelked mélyén tudod hogy le(hete)tt volna.
2020. febr. 3. 16:45
 4/29 A kérdező kommentje:
Ez szép volt, köszönöm!! Jól megnyugtattál. Persze mindenhol azt írják hogy menzesz előtt nem lehet terhes az ember..
2020. febr. 3. 16:48
 5/29 anonim ***** válasza:
78%
Gratulálok, még egy idióta aki nem tud a kanja farkára gumit húzni, vagy tablettát bevenni.
2020. febr. 3. 16:52
 6/29 anonim ***** válasza:
89%

Ahol azt irjak, hogy egyaltalan nem lehet menzesz elott teherbe esni az hulye forras.

Amit viszont minden ertelmes oldal leir, hogy a naptaras illetve a megszakitasos vedekezes az NEM vedekezes, hanem lotto: vagy bejon vagy nem...

2020. febr. 3. 16:56
 7/29 anonim ***** válasza:
72%

Remélem tudod, hogy a sperma akár 3-5 napig is életben maradhat benned, úgyhogy akár a menzesz ideje alatt történő aktusból is teherbe lehet esni.

A pasid konkrétan full belédverte, és még annyit se tudtál megtenni, hogy eseményutánit bevegyél. Most vagy terhes vagy, vagy nem. Amíg nem jön meg, addig nem tudni.

2020. febr. 3. 17:03
 8/29 A kérdező kommentje:
Értem. Ezek a tesztek most még negatívak ugye?
2020. febr. 3. 17:11
 9/29 A kérdező kommentje:
Ha a fény felé fordítom látom a csík helyét.. de szürke
2020. febr. 3. 17:13
 10/29 A kérdező kommentje:
2020. febr. 3. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!