Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lesz pozitív? Félek. :/

Ugye nem lesz pozitív? Félek. :/

Figyelt kérdés

Menzesz előtt barátom későn vette ki. Nem vettem be esemény utáni tablettát, mert úgyis nemsokára vártam a menzeszem.. de nem jött meg 2 napja!! 8 napja történt a dolog. Ugye nem leszek terhes? :(

[link]

[link]

2020. febr. 3. 16:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, negatívak. Ha minden klappol akkor is csak 25% esély van a terhességre. Lehet belőle baba, de kicsi az esélye. Mindenestre ne csináljatok ilyet többször.
2020. febr. 3. 17:15
 12/29 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem amit utoljára linkeltél az pozitív, én látok egy nagyon halvány 2. Csíkot. És szerintem színe is van.

Pár nap múlva csinálj mégegyet, ha terhes vagy erősödni fog. Túl korán csináltad, azért ilyen halvány.

2020. febr. 3. 17:27
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Én az elsőn latom a 2. csíkot halványan, de ebből még barmi lehet
2020. febr. 3. 17:58
 14/29 anonim ***** válasza:
67%

8 napja történt, nem jott meg a mensid, akkor kb 6 nap múlva lehet pozitív teszted.

Legközelebb húzz gumit, olcsóbb lesz, mint ezt a gyereket felnevelni

2020. febr. 3. 18:19
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Én is halvány pozitívnak ítélem... Decemberben egy ilyen menstruáció előtti együttlétből lettem terhes! 😐
2020. febr. 3. 18:23
 16/29 anonim ***** válasza:
44%
Kedves Kérdező! Ezek egyelőre negatív tesztek. Valóban kicsi az esély a terhességre, de csak akkor! ha biztos vagy a ciklusodban, tehát nem szokott pontatlan lenno stb
2020. febr. 3. 18:43
 17/29 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a masodjara kuldott pozitiv!
2020. febr. 3. 19:44
 18/29 anonim ***** válasza:
67%
A másodjára linkelt képek száradás után vannak?
2020. febr. 3. 20:09
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
8 nappal aktus után akkor sem lesz pozitív a teszt, ha pont a aktus napján volt a peteérés. Ezek mind negatívok, nagyjából 14 nap után mutat bármit, felesleges tovább paráztatni a kérdezőt hogy jaj szerintem pozitív, nem az. Kérdező, hat nap múlva csinálj tesztet, bármi reális eredményt leghamarabb az tud mutatni, ha keresni kell a második csíkot, akkor negatív (és ne tedd ide fel kérdésbe, itt minden tesztbe belelátja valaki a pozitívat - hű de le leszek ezért pontozva, és csak még jobban bepánikoltatnak). Ha a hat nap múlva készített teszt eredményében bizonytalan vagy, 2 naponta ismételd meg, ha tényleg úgy maradtál volna, látványos erősödést kell látnod, bár nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet. És amikor a barátod megint azzal jönne, hogy majd kiveszi, jusson eszedbe ez az "élmény", vigyázz magadra!
2020. febr. 3. 20:13
 20/29 anonim ***** válasza:
61%

Ezek negatívak, én nem tudom ti mit láttok.

6 nappal menstruáció előtt történt?

Szerintem nem lesz gond.

2020. febr. 3. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!