Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másfél hónapja vagyok együtt...

Másfél hónapja vagyok együtt a párommal és megtudtuk hogy babánk lesz. Emiatt felmerült hogy vetessük el. Látom rajta hogy nagyon nem szeretné féltem nagyon a kapcsolatunkat is, hogy ha erősködöm hogy tartsuk meg, akkor tönkreteszem vele?

Figyelt kérdés
n 27 éves vagyok ő pedig 31. szerintem korban, illetve anyagilag is elbírnánk a bébi nevelését. Szerintetek mit tegyek?Vagy az is lehet hogy hirtelen sokkolta a hír és ezért van annyira ellene? És ha megszületik és nem fogja szeretni, vagy már a terhesség alatt elhagy mert hozzám vágja majd hogy ő ezt nem is akarta?
2020. febr. 3. 13:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
28%
Másfél hónapos kapcsolatba wlmebwtegseg gyereket vállalni, pláne ha eleve látja az ember, hogy a másik nem akarja.
2020. febr. 4. 07:06
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

17!

Valóban, hosszú kapcsolat után is lelephet. De könyörgöm, másfél hónap alatt hol tarthatnak? Nem élnek együtt, nem ismerik egymast, fogalmuk nincs, hogy a másiknak milyen elvei vannak a hyereknevelessel kapcsolatban, stb. Egy hosszabb kapcsolatban azért az ember tisztában lesz a másik személyiségével....

2020. febr. 4. 07:08
 23/27 anonim ***** válasza:
25%
Dehogy lesz tisztában! Manapság 15 év után is vehet bárki 180 fokos fordulatot.
2020. febr. 4. 07:11
 24/27 anonim ***** válasza:
86%
Értem, utolsó. Ezek szerint nem probléma egy masfel honapos kapcsolatba gyereket vállalni. Aha. Épeszű ember nem teszi.
2020. febr. 4. 08:12
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért s másfél hónap még jócskán sorozatgyilkos időtartam (az se derül ki, hogy az-e).
2020. febr. 4. 09:17
 26/27 anonim ***** válasza:
70%
együtt éltek? ha elhagy, egyedül fel tudod nevelni? te akarod egyáltalán?
2020. febr. 4. 09:30
 27/27 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy nehéz helyzet. Ha szeretnéd és van anyagi háttér akkor is ha esetleg egyedül maradsz vele, akkor tartsd meg.

Én 22 voltam mikor egy hónap után teherbe estem. Nagyon nehéz volt, friss kapcsolat, sokat veszekedtunk de mindketten megakartuk tartani. Ma már házasok vagyunk és útban van a tesó.

Kívánom hogy legyen nálatok is igy

2020. febr. 4. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!