Másfél hónapja vagyok együtt a párommal és megtudtuk hogy babánk lesz. Emiatt felmerült hogy vetessük el. Látom rajta hogy nagyon nem szeretné féltem nagyon a kapcsolatunkat is, hogy ha erősködöm hogy tartsuk meg, akkor tönkreteszem vele?
Mások 6 hét alatt nem is szexelnek.
A párod helyében a szülés után csináltatnék egy DNS tesztet.
Ha másfél hónapja vagytok egyutt, akkor gyakorlatilag akor fogant a baba, mikor osszejottetek. Ennyi idosen lehetett volna legalabb valamelyikotoknek annyi esze, hogy védekezik. Egy ennyi idos kapcsolatban, mindkettotoknek kene vedekezni, nemhogy csak az egyiknek. Nem értem, miŕt olyan nagy probléma, mikor már millió lehetoseg van a védekezésre. Szegény gyerek aki nem tehet semmirol, sinyli meg ezt, igy vagy ugy.
Igen, tonkreteszed vele a meg es sem kezdodott kapcsolatotokat, ha megtartod a gyereket. Az hogy anyagilag tudnatok vallalni, meg benne vagytok a korban, egy dolog, de mi van az erzelmi reszevel? nem is ismeritek egymast a pasival!!! Rengeteg, addig jol mukodo hazassagot tonkrevag a gyerekvallalas, ugy gondolod, hogy ti felhotlenul boldogan orommamorban uszva fogtok gyereketnevelni?
Vagy gondolj bele, igy utolag, a volt kapcsolataidba mindegyik parodnak szultel volna gyereket? Csak mert en pl. volt hogy 4 honap utan azt ereztem hogy nem bánnám, aztan meg par honap mulva nem ertettem, hogy akarhattam annak a pasinak gyereket szulni....
Persze, lehet rá esély, hogy egyutt fogtok gyereket nevelni, de ennek az esélye szerintem 1 ezrelék, annak meg hogy a gyerek felnottkoraid egyutt is maradtok, boldogan, szerintem határos a nullával.
Az abortusz meg lelkileg tonkretesz. Nem olyan egyszeru az, mint gondolnad. Persze, van aki racionalisabban kezeli, de rengeteg no evekig szenved utána, meg ha elotte ugy erezte is, hogy ot erzelmileg nem fogja ez megviselni.
Bocsánat, hogy csak kioktatóan sikerult hozzászólnom, de szerintem te is érzed, hogy totál felelotlenul áltál hozzá egy olyan dologhoz, amit kifejezetten felelossegteljesen kell csinálni. Jó megoldás nincs.
aaz hogy azt mondta hogy nagyon szeret....az egy dolog. Mondani barmit lehet, meg erezni is erezheti azt, de voltal mar szerelmes, biztos tudod, hogy az elso honapban mast jelent hogy szeretlek, meg mast jelent 2-3-5 ev utan?
A masik, attol hogy szeret, meg te is szereted ot, meg nem biztos hogy tudtok egyuttmukodni, egyutt elni? Ne haragudj, de szerintem tini modon gondolkodol, egyaltalan nem ugy, mint egy gyereknevelesre erett no.
De mindegy, ezen kar gondolkodni, mert mar terhes vagy.
Remelhetoleg egy eletre megjegyzed, hogy vedekezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!