Másfél hónapja vagyok együtt a párommal és megtudtuk
hogy babánk lesz. Emiatt felmerült hogy vetessük el.
Látom rajta hogy nagyon nem szeretné féltem nagyon a
kapcsolatunkat is, hogy ha erősködöm hogy tartsuk meg,
akkor tönkreteszem vele?
Szerintem annál rosszabb nincs, mintha teljesen rádhagyja a döntést.
Mondjuk ő már döntött, amikor nem húzott gumit a farkára.
2020. febr. 3. 14:51
Igen, te egyedul dontesz, de te is fogod viselni a dontesed kovetkezmenyet. Egy eleten át. O maximum fizet majd minden honapban a gyerek utan annyit, ami biztosan nem fedezi a gyerekre valo kiadasok felét. Plusz nevelni neked kell.
2020. febr. 3. 14:56
13/27 A kérdező kommentje:
védekezés mellett estem teherbe azt tegyük már hozzá.csak mert látom hogy mindenki írja itt hogy így nincs annyi eszed meg úgy.
Megjöttél a napi provokatív kamusztoriddal?
2020. febr. 3. 15:08
Igen, mellett. Melletted volt a fiókban.
2020. febr. 3. 15:23
Ha szeretnél gyereket és van mögötted stabil biztos szülői hátország tartsd meg. Nyilván legyél tisztában azzal, hogy nem biztos hogy a pasi melletted marad, de ne legyünk álszentek ez a verzió egy 3 éves kapcsolatból - házasságban - született gyerek esetén is nagy eséllyel fenn áll. Én úgy vállaltam be a gyereket, hogy tudtam simán felnevelem egyedül is és tudtam, anyuékra tudok számítani(pedig 8 éves kapcsolatba jött a gyerek, mégis a gyerek egy éves korában szétmentünk).
2020. febr. 3. 15:49
Szia. Itt mindenki azzal jön,hogy 1,5 hónapja vagytok együtt és ha mondjuk 1 év múlva jön az a gyerek akkor mi a garancia,hogy együtt maradtok? Rád bízta a döntést,az a kis élet már ott van a pocakodba,és nem 16 éves vagy,hanem felnőtt nő. Írtad a biztos anyagi hátteret is,én biztos megtartanám azt a gyermeket(de az én vagyok)ez nem kérdés.
2020. febr. 3. 17:36
A sajt a hutomben hosszabb ideje van, mint amilyen hosszu ismeretseg utan te terhes lettel. Vedekezes mellett persze🤣🤣🤣
2020. febr. 3. 21:06
Könnyen lehet, hogy elhagy (vagy te őt), akár megtartod a gyereket, akár nem.
Szüld meg és add örökbe. Akkor legalább a kisbabának biztos érzelmi háttere, normális családja lesz.
Ti meg próbáljatok meg felnőni.
2020. febr. 3. 22:12
"6 hete vagytok együtt és mikor megtudod a terhességet, akkor vagy 4 hetes. Tehát már az első két hétben bíztál benne annyira, hogy gumi nélkül csináltátok."
Csak pontosítani szeretnék, mert ezt rosszul tudod. Kb "2 hetes terhes" vagy mikor szexelsz. Amikor már mutatja a teszt az kb 4 hetes terhesség. Szóval nem két hét, hanem 4 hét után voltak felelőtlenek.
Vagy nem, ha tényleg együtt képzelik a jövőt.
A korban benne vannak már, ez tény. Mi is ennyi idősek voltunk elsőnél. Igaz, előtte már 7 éve együtt voltunk. De hát van aki nem ilyen lassú, megfontolt mint mi. :)
2020. febr. 4. 01:57
Kapcsolódó kérdések: