Volt aki már megerezte hogy terhes?
Szia!
Én a nem várt előtt 6 nappal, ugyanis úgy fájt/ görcsölt mintha meg akarna jönni. Ez rám nem jellemző ,előtte max 1 nappal szokott fájni... Ja és aznap éjjel arra keltem hogy jön fel a savam és ilyen se fordult még elő. Ebből már tudtam mi a szitu ;) 3 nappal később kora délután már halvány de egyértelmű pozitívat teszteltem.
2 év sikertelenség után azonnal tudtam már beágyazódáskor. Már akkor hihetlenül fáradt voltam, szabályosan téli álmot tudtam volna aludni, és folyton pisilnem kellett. Nem várt előtt 4 nappal már pozitív volt a teszt.
Húginál kicsit kusza volt a menzeszem, egyáltalán nem éreztem, hogy terhes lehetek. Persze terveztük de a nővére után azt hittük majd megint eltellik 1-2 év mire sikerül. Így alig 5 hónap után sac/kb belőtt menzesz időpont mellett miután úgy gondoltam már 4 napja késhet, szabályosan arcon csapott a 2 csík, így az első reakcióm is az volt, hogy kirókáztam mindent 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!