Kisnia kérdése:
Igy össze jöhet a baba?
Figyelt kérdés
a pàrommal szeretnénk babàt , 29 naposak a ciklusaim , utolso mensi 01.20 , most 28 ikàn együtt voltunk védekezés nélkül ő belém élvezet nekem nem volt orgazmusom de mostantol minden 2 nap együtt leszünk egészen 02.08 ig igy összejöhet a baba ? az ugye nem baj nekem nem volt orgazmusom?2020. jan. 29. 14:34
2/14 anonim 

válasza:

Vagy-vagy. Amúgy nem kell mindennap együtt lenni, és ha nincs orgazmusod, az sem befolyásolja.
3/14 anonim 

válasza:

Javítok jó?:
-mondatkezdés nagybetűvel
-összejöhet
-utolsó
-28.-án
-élvezett
-mostantól
-02.08.-ig
-így
4/14 anonim 

válasza:

A 8. napon nem hiszem hogy lenne már peteérésed... De könyörgöm ha ilyen felkészületlenek vagytok akkor még ne csináljátok gyereket!
5/14 A kérdező kommentje:
akkor mikor érdemes neki kezdeni ?
2020. jan. 29. 15:09
6/14 anonim 

válasza:

Első körben amit javasolnèk, az egy helyesírási szótár.
7/14 anonim 

válasza:

Legyetek együtt 2 naponta.
Nem baj.
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a normàlis vàlaszokat :) majd ugy terveztük hogy 28, 31 , 3
2, ,5 , 8
2020. jan. 29. 15:19
9/14 anonim 

válasza:

MInden masnap es nem baj nekem se volt es sikerult.
10/14 A kérdező kommentje:
2 vagy 3 attól függ hogy dolgozunk . nagyon szeretnénk babàt . 23/L és 25/F
kocsi hàz màr megvan van félre tett pénz is jöhett bàrmikor . eddig gumival védekeztünk
2020. jan. 29. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!