Milyen tényezőket vesztek figyelembe, amikor arról döntetek, hogy jöhet a baba?
1# nyilván arra gondol a kérdező, hogy a megtartás mellett döntenek az abortusz helyett.
Egyébként számomra a legfontosabb a megfelelő férfi megtalálása volt. Ez sikerült. Minden mást megoldottunk egy éven belül. :) Egy éves évfordulónk utáni héten fogant a babánk.
Köszi a válaszokat!
Igen, kedves Első, úgy gondoltam, hogyha becsúszott és mérlegeltek, hogy megtartják vagy elvetetik.
Várom a további válaszokat, ha lehet! :)
Saját háttér
Munkahely, megtakaritas, szülői segitség
Stabil munkahely, saját ház(hitelre), a közös véleményünk volt, hogy albérletbe soha(!) ígértek fizu emelést azt megvártuk és a legfontosabb az volt hogy 11 év után ugyan úgy imádjuk egymást mint az első évben. Stabilnak érezzük/ éreztük a kapcsolatunkat és hogy szeret a másik 😊
Az első éles helyzet annyira jó érzés volt a lelkemnek, -hogy megtettük az első lépést, - elsírtam magam :) pedig nem vagyok az a nagyon érzékeny kategória :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!