Mi miatt nem jöhet össze a baba?
Sok minden lehet, a drog is, vagy másvalami miatt lehet rossz minőségű a sperma, nálad lehet túlsúly, hormonok, stressz, de a cigi, pia is mindkét félnél rontja a termékenységet.
Azt megkérdezhetem, honnan tudta a doki hogy nem hat neked a gyógyszer? Milyet szedtél?
A hátrahajló méh úgy tudom h nem jelent gondot.
De a többi doki h állapította meg h nem jó a bogyó amit szedsz?
Kérdező, nekem úgy nem jön össze a baba, hogy soha nem szedtem fogamzásgátlót, és az elmúlt 12 hónapból 9 hónapban ovulációs teszttel is időzítettük az együttléteket.
Az sem mindegy, ebből az egy évből, milyen sűrűn is vagytok ti együtt, és mikor. Tehát, érinti-e a szex peteérésed idejét, vagy sem. Ha nem mindig, akkor megvan a válasz. Nálunk 9 hónapja "érinti", mégsincs semmi. Sajnos, nem mindenki képes teherbe esni pár hónap alatt. Lehet, hogy te sem. És ha a másik fél rendszeresen mérgezi a szervezetét, lehet, hogy nem is nálad a hiba, hanem őnála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!