Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok, anya nem érti?

Terhes vagyok, anya nem érti?

Figyelt kérdés

23N vagyok fogamzásgátlót szedek 2 éve

Az altforalle 0.02mg-ot,de sok görcs és vérzés után váltottam és most 3 hónapja az erősebb 0.03mg szedem az altforalleből

Szerintem megjött mert picit vérzek,de vérzek,elég egy tampon egy nap lehet,hogy nem "indult" be még rendesen a vérzés vagy tényleg ennyire erős a gyógyszer.

Tesztet csináltam kettőt mind negatív

Anyám szerint terhes vagyok, szerintem nem,már baba holmikat vesz

Hogy értessem meg vele,hogy oda figyelek a párommal erre,szedek gyógyszert, használunk mellette mást is, nem szeretnék még kisbabát

Attól,hogy kevés a vér még nevezhető menstruációnak

2020. jan. 29. 04:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

10 eves korom óta mensizek

2 éve szedek gyógyszert

Ahogy más is írta furcsa volt a kevés vér sose vereztem ilyen keveset nem tudtam hova tenni a dolgot

Interneten olyat olvastam hogy a terhesség előjele is lehet ez a kis mennyiség

Anyukámat megkérdeztem hogy szerinte mi lehet ez

Anyukám egyből azt mondta H terhes vagyok mert nála is ez volt hogy keveset vérzett a következő hónapba meg se jött neki

Erre anyám már baba holmikat kezdett nézni meg már vett is

Én ezért elmentem tesztet csináltatni

2 is csináltak mind negatív

2020. jan. 29. 14:42
 22/25 A kérdező kommentje:
Amúgy az lenne a kérdésem hogy most terhes vagyok amit anyám gondol vagy nem vagyok terhes
2020. jan. 29. 14:42
 23/25 A kérdező kommentje:

#13 írta le jól a legjobb

Köszi hogy szerintetek rendben van hogy az anyukámmal beszélem meg

2020. jan. 29. 14:45
 24/25 anonim válasza:
100%

#13-as vagyok.

Várd meg a következő mens idejét. Ha nem jön meg, akkor csinálj tesztet mert addig úgysem mutat semmit. Ha megcsináltad, akkor is lehet, hogy csak nagyon halvány lesz a csík, de ott lesz ha az vagy. (Nekem mind a kettő terhességnél nagyon halvány volt)

Mindenképpen mutasd meg anyukádnak is. Ha nem lesz baba akkor is, ha lesz akkor is. Mindenben segíteni fog és ha egyszer unokája lesz, Ő lesz a világ legjobb nagyija.

2020. jan. 31. 08:50
 25/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes

Első két napban ezek a vér cseppek megijesztettek és ezért kértem tanácsot anyukámtol mi lehetett

Várni kellett 2 napot amire "beindult"

Sose fordult elő velem ilyen ,persze megijedtem,az ember ha nem talál semmit az interneten, kérdezz családtagtol barátnotol és ez nem gáz

Az gáz ha úgy gondoljátok hogy egy anyával nem lehet megbeszélni a menstruációt

2020. febr. 1. 05:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!