Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok, anya nem érti?

Terhes vagyok, anya nem érti?

Figyelt kérdés

23N vagyok fogamzásgátlót szedek 2 éve

Az altforalle 0.02mg-ot,de sok görcs és vérzés után váltottam és most 3 hónapja az erősebb 0.03mg szedem az altforalleből

Szerintem megjött mert picit vérzek,de vérzek,elég egy tampon egy nap lehet,hogy nem "indult" be még rendesen a vérzés vagy tényleg ennyire erős a gyógyszer.

Tesztet csináltam kettőt mind negatív

Anyám szerint terhes vagyok, szerintem nem,már baba holmikat vesz

Hogy értessem meg vele,hogy oda figyelek a párommal erre,szedek gyógyszert, használunk mellette mást is, nem szeretnék még kisbabát

Attól,hogy kevés a vér még nevezhető menstruációnak

2020. jan. 29. 04:42
1 2 3
 1/25 anonymousreview60 ***** válasza:
98%
Csinálj terhességi tesztet és mutasd meg neki!
2020. jan. 29. 05:15
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Mégis mi a búbánatos faxért tud anyád egyáltalán a menstruációd milyenségéről, meg úgy általában a védekezési szokásaidról?
2020. jan. 29. 05:21
 3/25 A kérdező kommentje:
Csináltam kettő tesztet mindegyik negatív
2020. jan. 29. 05:50
 4/25 A kérdező kommentje:
Mert az anyám vele élek gondolom látja mikor veszek támpont
2020. jan. 29. 05:51
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
Megmondtad neki mi a helyzet, csináljon amit akar, majd eladja a bevásárolt babacuccokat.
2020. jan. 29. 06:01
 6/25 anonim ***** válasza:
84%
És mert látja a tampont, látja azt is, hogy pici vérzés és elég egy tampon? A lottó ötöst nem látja véletlen? Az nekem nagyon jól jönne?
2020. jan. 29. 06:34
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van olyan hónap gyógyszer mellett, hogy annyira kevés, hogy màr-már barnázás. Mondjuk én betétet használok a gyógyszer óta (kellemetlen a tampon a kevés vér miatt, kidörzsöl), de ha higiéniai okokból nem cserélném, simán elég lenne a mapi egy még a legerősebb napon is - de erősebb hónapban is max 2.

Én beszélgettem erről nődokival, azt mondta, ne törődjek vele, mennyire erős, amíg van vérzés, addig minden oké.

Zárójeles megjegyzés: ne hagyd egész napra bent a tampont, higiéniai okokból 4-5 óránként fontos cserélni.

Hívd fel a nődokid, hangosítsd ki, úgy kérdezz rá, hogy a kevés vér gond-e, ha időben megjött amúgy. Ő is azt fogja mondani, hogy nem. Hátha anyud felfogja.

(Az viszont baromira nem egészséges, hogy ennyire szorosan kontrollálja még a tamponviselési szokásaidat is, érdemes lenne leállítani.)

2020. jan. 29. 06:38
 8/25 anonim ***** válasza:
81%
Jesszus, anyád miért tud ilyenekről hogy te mennyi tampont használsz? Meg mi az hogy már babaholmit nez? Ezt annyira birom amikor az anyja, vagy apja valakinek a fejére nő, mindenbe beleszól mert az illeto nem normalis, még a vérzeseről is beszámol. Aztan megy a csodálkozás hogy idegesítik egymast. Fejezd be ezt az egészsegtelen kapcsolatot. A keves verzes lehet gyanús valoban, de !!! Ha ugy van mint állítod, hogy betartottatok mindent,ami a tájékoztatoban van meg odafigyeltetek nem lehetsz terhes.
2020. jan. 29. 06:56
 9/25 anonim ***** válasza:
98%

23 évesen, párral rendelkezve, miegymás kezdj nem együtt élni az anyáddal annyira, hogy lássa, mikor veszel tampont.

...

Ha nem érti a beszédet, vegyél több tampont, és mártogasd piros tintába, hogy meglegyen az elvárt mennyiség....

2020. jan. 29. 07:24
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Amikor itt laktak a lányaim, azt esetleg tudtam, hogy vettek-e tampont, néha, ha rosszul voltak, esetleg azt is, hogy mikor van a menzeszük, de hogy hány tampont használnak, vagy mennyi a vérzésük, azt soha.

Ezt csak akkor tudjhatja, ha elmeséled neki, másként nem.

2020. jan. 29. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!