Terhes vagyok, anya nem érti?
23N vagyok fogamzásgátlót szedek 2 éve
Az altforalle 0.02mg-ot,de sok görcs és vérzés után váltottam és most 3 hónapja az erősebb 0.03mg szedem az altforalleből
Szerintem megjött mert picit vérzek,de vérzek,elég egy tampon egy nap lehet,hogy nem "indult" be még rendesen a vérzés vagy tényleg ennyire erős a gyógyszer.
Tesztet csináltam kettőt mind negatív
Anyám szerint terhes vagyok, szerintem nem,már baba holmikat vesz
Hogy értessem meg vele,hogy oda figyelek a párommal erre,szedek gyógyszert, használunk mellette mást is, nem szeretnék még kisbabát
Attól,hogy kevés a vér még nevezhető menstruációnak
Nekem van olyan hónap gyógyszer mellett, hogy annyira kevés, hogy màr-már barnázás. Mondjuk én betétet használok a gyógyszer óta (kellemetlen a tampon a kevés vér miatt, kidörzsöl), de ha higiéniai okokból nem cserélném, simán elég lenne a mapi egy még a legerősebb napon is - de erősebb hónapban is max 2.
Én beszélgettem erről nődokival, azt mondta, ne törődjek vele, mennyire erős, amíg van vérzés, addig minden oké.
Zárójeles megjegyzés: ne hagyd egész napra bent a tampont, higiéniai okokból 4-5 óránként fontos cserélni.
Hívd fel a nődokid, hangosítsd ki, úgy kérdezz rá, hogy a kevés vér gond-e, ha időben megjött amúgy. Ő is azt fogja mondani, hogy nem. Hátha anyud felfogja.
(Az viszont baromira nem egészséges, hogy ennyire szorosan kontrollálja még a tamponviselési szokásaidat is, érdemes lenne leállítani.)
23 évesen, párral rendelkezve, miegymás kezdj nem együtt élni az anyáddal annyira, hogy lássa, mikor veszel tampont.
...
Ha nem érti a beszédet, vegyél több tampont, és mártogasd piros tintába, hogy meglegyen az elvárt mennyiség....
Amikor itt laktak a lányaim, azt esetleg tudtam, hogy vettek-e tampont, néha, ha rosszul voltak, esetleg azt is, hogy mikor van a menzeszük, de hogy hány tampont használnak, vagy mennyi a vérzésük, azt soha.
Ezt csak akkor tudjhatja, ha elmeséled neki, másként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!