Terhes vagyok, anya nem érti?
23N vagyok fogamzásgátlót szedek 2 éve
Az altforalle 0.02mg-ot,de sok görcs és vérzés után váltottam és most 3 hónapja az erősebb 0.03mg szedem az altforalleből
Szerintem megjött mert picit vérzek,de vérzek,elég egy tampon egy nap lehet,hogy nem "indult" be még rendesen a vérzés vagy tényleg ennyire erős a gyógyszer.
Tesztet csináltam kettőt mind negatív
Anyám szerint terhes vagyok, szerintem nem,már baba holmikat vesz
Hogy értessem meg vele,hogy oda figyelek a párommal erre,szedek gyógyszert, használunk mellette mást is, nem szeretnék még kisbabát
Attól,hogy kevés a vér még nevezhető menstruációnak
Nem értem ezeket a hozzászólásokat, miért ne beszélhetne egy nő a menzeszéről az anyjával. Talán ő is furcsának tartotta a mennyiséget, és elmondta neki, hogy mit tapasztal.
Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben vagy kérdésed van, menj el nődokihoz vagy hívd fel, aztán mondd el anyudnak is, hogy mi van.
Szerintem teljesen rendben van, hogy megbeszéled anyukáddal, nincs ezzel semmi baj. Inkább vele mint senkivel vagy egy vadidegennel aki kibeszél vagy világgá kürtölné. Lehet, hogy túllihegi egy kicsit, biztosan nagyon vágyik egy unokára és szerintem megérti, hogy nem lesz unoka egyenlőre. A babaruhák majd jók lesznek ha tényleg úgy döntesz a pároddal, hogy gyermeket vállalsz.
Többi kommentelőnek akinek furcsa, hogy az anyukája törődik a lányával: látszik, hogy veletek nem törődött, aztán csodálkoztok, hogy rossz a kapcsolatotok. Kíváncsi lennék, ha a gyereketek titkolózna előttetek és nem veletek beszélné meg a fejükben kavargó kérdéseket az mennyire esne rosszul. Szánalmas, hogy mindenki arra buzdítja a 10-20-as éveiben lévő lányokat és fiúkat, hogy a szülőket utálni kell, többet ér egy szoros szülő gyerek bizalmi kapcsolat mint egy 150ezres telefon meg 30ezres trendi cicanaci.
Én nagyon gáznak érzem, hogy anyukád ilyen mélységig tudja a dolgaidat, még ha együtt is éltek.
Amikor 13 éves koromban először megjött, akkor akarta anyukám állandóan tudni, cseréltem-e, tisztálkodtam-e, stb., mert hogy szegény kislány biztos nem tudja még, hogyan mennek a dolgok. A második ilyen kérdés után leállítottam.
Az meg, hogy ő kitalálja, hogy terhes vagy, hát... ne haragudj, de anyukád szerintem beteg. Komolyan. :S
Mindig jól szórakozok a prolikon. Persze, miért is tudna anyád bármiről, proliéknál nem szokás ilyenekről beszélni. Max. arról, hogy mikor jön a családi és apjok/zurad már megint elitta.
Normális ember mindent meg tud beszélni az anyjával, akár a menstruációja mennyiségét is. De ez a prolik számára magas :)
Minél jobban lepontoztok, annál nyilvánvalóbb, hogy mennyi primitív proli jár ide :)
"Csinálj terhességi tesztet és mutasd meg neki!"
Ez meg még olvasni sem tud. írta a kérdező, hogy kettőt is csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!