Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anyukák, kismamák, nektek...

Anyukák, kismamák, nektek mennyi idő alatt sikerült teherbeesni a tudatos tervezéstől?

Figyelt kérdés

Nálunk kb 1-másfél év múlva lesz "tudatos" a tervezés.

Csak azért kérdezem,mert mi megszakításos megoldással "védekezünk". Ha jönne a baba,persze nem lenne gond,nagyon örülnénk neki,csak felmerült a kérdés bennem,hogy ez utalhat arra,hogy nem vagyok túl termékeny?!

Elvileg nincs semmilyen rendellenességem,rendszeresen megjön,nincs diagnosztizált betegségem.

2020. jan. 23. 12:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megszakítással "védekeztünk", 3,5 évig, utána jött a tudatos tervezés, első akciónál összejött :) Én is sokáig azt hittem, hogy baj van velem, mert nem csúszott be, de ezekszerint nem, bár nagyon meglepődtem, mikor pozitív lett a teszt :)
2020. jan. 23. 14:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

2 évig megszakítással védekeztünk, majd mikor babát terveztünk, második hónapra sikerült. Tesó ennél nehezebb.. Szülés után volt egy rövid időszak amikor gumival védekeztünk, de aztán szintén megszakítással. Most jöhetne a tesó, de épp a 7. hónapba léptünk a próbálkozásokban.......

Én sem voltam hajlamos a “spontán-terhességre”. Viszont a férjemnek nincs sok előváladéka, lehet ez is befolyásolta..

2020. jan. 23. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első babára 11 hónapot vártunk.

A második baba akkor fogant meg amikor a "nagy" 14 hónapos lett (éppen hétfőn voltam dokinál 🥰) rá 4 hónapot vártunk. Ahogy megjött a menzeszem szülés után már álltunk is neki. 10

Hónapos volt a "nagy" akkor.

2020. jan. 23. 15:27
 14/21 anonim ***** válasza:
1. baba 6 év, 2-3-4. babák első hónap. 😊
2020. jan. 23. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Háromszor voltam terhes, az első kettő azonnal összejött, a harmadik 1 hónap után, mert benéztük, hogy mikor van ovuláció, és kb csak akkor nem voltunk együtt egész hónapban, amikor kellett volna. Ja, az első előtt majdnem 1 évig megszakítás volt nálunk is, nem baj, ha jön jelszóval, nem lettem terhes. Szóval semmit nem jelent, csak hogy ügyes a párod.
2020. jan. 23. 17:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerek 6 év, második gyerek elsőre, harmadik gyerek 2. hónapba, negyedik gyerek megszakításos "védekezés" mellett! 😊
2020. jan. 23. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megszakítással védekeztünk. Egyszer elment bennem a párom középidőben, egyből terhes lettem, nemsokára szülök.
2020. jan. 23. 18:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megszakítással védekeztünk, aztán eljutottunk odáig, hogy jöjjön ha jönni szeretne. 2-3 hónapig nem jött, de nem is voltunk peteéréskor együtt. Utána egyszer voltunk peteéréskor, akkor egyből sikerült. 😊
2020. jan. 23. 18:23
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
Kb.1 évig védekeztünk megszakítással, olyan "nem baj, ha becsúszik" alapon. Én mindig reménykedtem, hogy véletlenül be is sikerül, de nem. Aztán elkezdtünk tervezetten próbálkozni, és 3 éve semmi. Most derült ki, hogy a férjemnél van gond.
2020. jan. 23. 18:48
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2020. jan. 23. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!