Lh teszt kérdés. Most nem lesz peteérésem?
Vezetem a hőm aminek a képét csatolom is. Most elkezdtem újra lh tesztelni mellette. Októberben csak lh teszteltem és akk szépen mutatta az ovut, két nap volt pozi és után már negatív. Akkor a 21. ciklusnapon volt az ovum. Akkor volt 35 napos ciklusom így. Azt tudni kell hogy volt augusztusban egy missed ab-m. Azóta szépen vissza állt a ciklusom, a legutóbbi mensim 29 napra jött meg. Szóval október óta újra próbálkozunk és két hónapja vezetem a hőm. Az a problémám hogy ma vagyok a 13. ciklusnapon és két napja érzem a szurkálódásokat a petefészkemnél. Kevés tojasfeherje nyákot is tapasztaltam. Lőttem gyors egy lh tesztet akkor a 11. ciklusnapon de negatív lett. Tegnap valamennyivel erősebb volt már a második csík de nem volt pozitív. Ma reggel a hőm leesett de a második csík halványabb lett a tegnapinál. Ugyan azt az lh tesztet használom mint a múltkor és akk szépen mutatta. Ez mit jelenthet? Hamarabb volt az lh csúcsom a 9-10. napon? De sztem az túl korai... így lehetett attól még peteérésem? bocsi a terjedelemért!
Itt a hőm képe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!