Ovulációs teszt, mert nem érzem mikor van peteeresem. Más is volt így?
Soha nem volt tunetem, sot, amit tunetnek hittem, az sem ovulaciokor volt, mint kiderult utolog az LH teszt hasznalata soran.
Sikerult a baba teszttel es teszt nelkul is.
Fél éve próbálkozunk, de nem jött eddig össze. Voltunk már kivizsgáltatni magunkat a férjemmel és mind a ketten teljesen egészségesek vagyunk. Nekem is van peteeresem, plusz még szedek Clostybegyt is, meg folsavat egy ideje.
Szóval nekünk pont az kell, hogy tudjuk mikor van a peteéresem, hogy jókor legyünk együtt (tudom, ez így elég gázbak tűnik, de ez van sajna).
Meg csak fel eve es mar kivizsgaltattatok magatokat sot Clostybegyt szedsz?!
Szerintem legy egy kicsit turelmesebb
Ha nimcs probléma, akkor minek a clostilbegyt?
Pajzsmirigy, pcos, ir, mellékvese betegség kizárva? Mert ha ezek kivannak, akkor ki lehet jelenteni, hogy minden oké.
Voltam nagylaboron, cukorterhelésen, a verkepem és a hormonszintjeim is tökéletesek. Nincs inzulinrezisztencia, se pajzsmirigy probléma, se vese se máj probléma. Minden értekem teljesen tökéletes. A nőgyógyászom kérte ezeket a vizsgálatokat és ő írta fel természetesen a clostybegyt is. Nincs PCOS-em sem, és van peteeresem.
És mivel nálam minden rendben volt ezért ment el a férjem is sperma vizsgálatra, ahol a doki szerint tökéletes volt a minta. Egyébként azért kezdődtek a kivizsgálások, mert pont aktuális volt a méhnyakrák szűrésem és ott említettem meg a dokinak, hogy mióta nem jön össze a baba és ő pedig mondta, hogy menjek el ezekre a vizsgálatokra, hogy meglassuk, nincs-e valami gond.
És az ovulációs teszt sem az én ötletem, orvos javaslatára kezdtük el használni.
Egyébként köszönöm az érdemi válaszokat és mivel most válaszoltam azoknak is, akik szerint türelmetlen vagyok, innentől azon személyek válaszaival foglalkozom csak, akik a kérdésre válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!