Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor vállaljunk gyereket?

Mikor vállaljunk gyereket?

Figyelt kérdés
Mindenki korhoz köti a gyerekvállalást. Nap mint nap hallani, hogy ráérsz még fiatal vagy.. 21 éves vagyok. Nagyon hamar kezdtem el „felnôtté„ válni. Komoly élettársi kapcsolatban élek a párommal Németországban, már több, mint másfél éve. Albérletben lakunk, fix, biztos munkahellyel, határozatlan idejû munkaszerzôdéssel. Azt érzem már hónapok óta ( érdekesen hangzik), hogy felnôttem hozzá és alkalmas lennék a szülôvé válásra, vágyom rá. Mindenünk meg van, amit szeretnénk, biztos anyagi háttér, autó nekem is és páromnak is. Magánházra spórolgatunk.Mindenki a mai elvárásoknak akar megfelelni és fél a külsô emberek véleményeitôl, reakciójuktól... Ti mit gondoltok? Haladni kellene úgy, ahogy a szívünk diktál, vagy katonás sorrendben? Esküvô, ház, stb.. Egyébként mind a kettônk mögött egy biztos és szeretetben gazdag családi háttér áll.
2020. jan. 13. 19:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

26 éves vagyok, most várom a harmadik babákat. 21 voltam az elsőnél és nagyon örülök, hogy így döntöttünk,pedig fele ennyi minden nem volt nálunk aakkor adott, mint amiket felsoroltál.

Ha mindketten vágytok rá, hajrá! ;)

2020. jan. 14. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!