Ez szellem csík? Minden teszten kijön?
Figyelt kérdés
Tettem már fel kérdést de nem igazán kapok választ ! Csináltam tesztet de 10 perc után jött ki kb ! De ezen is ugyanúgy megjelenik a szellemcsík? Mert ez kicsit másabb ,mint a többi fajta teszt ! Holnapra nem várom!2020. jan. 10. 13:23
11/18 anonim válasza:
Ez egy tökéletesen negatív teszt. Ha pozitív lesz, azt nem kell majd keresgélni.
12/18 anonim válasza:
Én látom amit látsz, mintha kék is lenne. Szerintem ez még olyan halovány, hogy lehet, hogy más monitorán nem látszik jól. Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni. Ha minden teszteden látszik valami akkor azért az nem lehet véletlen. Szurkolok!
13/18 anonim válasza:
Negatív. Arról meg ne is beszéljünk hogy miért nézegeted időn túl.
14/18 anonim válasza:
Látom, amit látsz, de szerintem ez még nem pozitív.
15/18 A kérdező kommentje:
15perc várakozási időt írt !
2020. jan. 10. 17:37
16/18 A kérdező kommentje:
Mèg semmi jele annak ,hogy megakarna jönni,mint máskor 🙈 reménykedek ! Várok! Ennyit tudok csinàlni
2020. jan. 10. 18:59
17/18 anonim válasza:
Hány napja késik? Késik a mensid egyáltalán?
18/18 A kérdező kommentje:
Megjött !nagyon erőss fájdalmakkal
2020. jan. 11. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!