Magyarországon van-e olyan gyogyszer, mely megszakitja a terhességet 7 hetes kor előtt?
Tehat fogamzás gátlot szedtem ráadasul sugárkezelésen vettem reszt betegség miatt és 15 én meg kellet volna jöjjön de nem jött teszteltem és pozitiv a kérdésem nálatok Magyarországon olyan gyogyszer mely megszakitja a terhességet 7 hetes kor előtt?
mennyibe kerül?legális?nem tarthatom meg a babat mert nem lenne egészséges
Szia!
Igen, az utolsó mensi első napjától számítják a terhességet!
Mindenképp keress fel dokit, hogy károsodhatott-e baba! És minél hamarabb mész, annál több esély van, hogy injekció vagy ilyesmi meg hozza a "hatást".
Sajnálom, ami történt!
Ahhoz persze nem értek, hogy károsodhatott-e, mert ha pl. 2 hete történt a sugárkezelés, akkor szerintem, a babának semmi baja... De hamar doki!!!!
Én irtam az injekciót.
Ha megszeretnéd tartani,mindenképpen keress fel egy orvost,hogy vizsgáljon meg,a babádat,hogy mennyire károsodott.De szerintem van rá esély hogy megtarsd,ha szeretnéd.Én 10hetes voltam,11hetesen vették el:'(
De ha mág is elvennék tőlled,akkor kérdezz rá az injekcióra.beadják neked,és elvetélsz.Nem kell abortuszra menned.Sok erőt neked.
Én írtam a szegedi klinikát és most, hogy olvasom a többi választ, minthe injekció rémlene.
Nem tudom, meg tudod-e oldani, de jó lenne, ha már holnap elmennél dokihoz. Ha úgy érzed, falba ütközöl nál, akkor menj el másik dokihoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!