Na itt egy 100. ilyen hülye kérdés, de azért mondjátok el mit tennétek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Megjött rendesen, el is múlt de egyfolytában has szurkalast/alhasi és derék fájást érzek valamint ég a gyomrom és érzékeny vagyok. Érdemes -e tesztelni?
Tudom hogy a lehetetlennel határos a terhesség ha már megjött, de nem tudom mindezt hova tenni...
2019. dec. 20. 07:27
11/17 anonim válasza:
Ténykeg hülye kérdés!Millió oka lehet ezeknek a tüneteknek,többek közt,hogy bebeszéled!
12/17 anonim válasza:
2- és vagyok.
Akkor csak verezgettem bocsánat.
De 6honapig mindig ugyanakkor vérezgettem.
Nem most volt, úgyhogy pontosan már nem nem emlékszem mennyire verezgettem.
13/17 anonim válasza:
Van valami bajod, menj el a nőgyógyászhoz. Nem is értem miért gondolsz terhességre. Nekem a méhgyulladásom volt ilyen. Megszakitással meg sose lettem terhes, erre szerintem nem érdemes építeni, gyereket akartok, akkor ne vegye ki, ha nem akkor meg védekezzetek.
14/17 anonim válasza:
Én a helyedben nem ide írtam volna ki kérdést, hanem elmentem volna venni egy tesztet a patikába vagy egy drogáriába. Megcsináltam volna, és kész. De ezek szerint egyszerűbb ide kérdést kiírni és biztosabb eredményt is ad... Ha meg gyereket akartok, ne megszakítással legyetek együtt. Ha meg nem akartok gyereket, akkor sem megszakítással legyetek együtt. Nem tudom érted e a lényeget.
15/17 anonim válasza:
"Megszakítással vagyunk együtt2
Ezt totál nem értem...
Ez ilyen orosz rulett-szerű buli?
tök mindegy, hogy terhes leszel vagy sem?
16/17 A kérdező kommentje:
Ez egy személyes dolog és személyes döntés , köszönöm azoknak akik válaszoltak a kérdésre :)
További szép napot mindnekinek!
2019. dec. 20. 09:17
17/17 anonim válasza:
Egyszerű pedig. A kérdező gyereket akar, a párja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!