Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Na itt egy 100. ilyen hülye...

Na itt egy 100. ilyen hülye kérdés, de azért mondjátok el mit tennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Megjött rendesen, el is múlt de egyfolytában has szurkalast/alhasi és derék fájást érzek valamint ég a gyomrom és érzékeny vagyok. Érdemes -e tesztelni?

Tudom hogy a lehetetlennel határos a terhesség ha már megjött, de nem tudom mindezt hova tenni...

2019. dec. 20. 07:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Egy 300ft-os teszttel nem veszítesz semmit..
2019. dec. 20. 07:37
 2/17 anonim ***** válasza:
20%

Melled fáj?

Vegyél egy tesztet és kiderül.

Nekem sokáig megvolt a mensim,amikor terhes voltam.

2019. dec. 20. 07:37
 3/17 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes ha vki terhesen menstruál, mivel a méhnyálkahartya leválik. Ergo hol tapad meg a petesejt szerinted 2es? Max vmilyen kis vérezgetésed lehetett
2019. dec. 20. 07:40
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Elöször is nem "a lehetetlennel határos a terhesség" vérzés esetén sem!

Másodszor nem mindegy, mikor volt védekezés nélküli aktus utoljára, ugyanis ha a menzesz elötti napokban, akkor az esetleges terhesség az adott vérzésre semmi hatással sem lehet.

(Ha ilyenkor történne a megtermékenyítés, mivel az a méh "túloldalán", a petevezetöben történik, ezért a menzesz minden észrevehetö változás néölkül zajlik le. A megtermékenyített petesejt meg elkezd a méh felé vándorolni és mire a méhbe ér, addigra ott várja a frissen felépült új méhnyálkahártya, azaz semmi akadálya a beágyazódásnak)

Tesztelni az utolsó együttlét után két héttel érdemes, korábban nem mutatja ki a teszt a terhességet.

2019. dec. 20. 07:40
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Mindig érdemes tesztelni, ha bizonytalanság van és felmerül a terhesség lehetősége. Bár én sem hiszem, hogy terhes lennél, de ennek kizárása mindig fontos.
2019. dec. 20. 07:41
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem tudod hova tenni? Ezernyi más oka lehet. Felfázás, gyulladás, gyomorrontás, ételérzékenység, beszorult levegő.
2019. dec. 20. 07:43
 7/17 A kérdező kommentje:

Igen , fáj a mellem is.

Megszakítással vagyunk együtt , tehát bármikor történhetett.

Igen utolsó , lehet bármi, de azért kicsit furcsa hogy egyszerre jelenik meg az összes tünet.

2019. dec. 20. 07:46
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

#4 Ezek jól hangzanak, de ritkák. Azért a női hormonháztartásnak van egy menete, egy szigorúan szabályozott folyamat, ami millió helyen vissza van csatolva pont azért, hogy minél nagyobb esélye legyen a megérett petének megtermékenyülni és beágyazódni, ha pedig nem sikerül, akkor a kövi hónapban legyen erre minél nagyobb esély. Ha össze-vissza lövöldözné a szervezet a petéket az éretlen nyálkahártyára, az felesleges pocsékolás lenne. Nem véletlen, hogy apróbb hormonzavarok is már hónapokkal vetik vissza a teherbeesést, mert nem klappol a tüszőérés, nem jó a nyálkahártya, stb.

Nem azt mondom, hogy lehetetlen, mert példa az életben aztán mindenre van, de egy normális, nem barnázós-maszatolós menstruáció utána terhesség valószínűsége igen kisebb.

2019. dec. 20. 07:48
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Csinálj egy tesztet, ha a terhesség motoszkál a fejedben. Én is csináltam ilyen helyzetben, mondjuk negatív lett. Az egész ciklus furcsa volt, de a következő menzesszel visszaállt minden az eredetire.
2019. dec. 20. 07:54
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy a 3-as válaszoló is írta, terhesség alatt nincs menstruáció. Terhesség alatt vérezgetni, pecsételni lehet pl. progeszteron hiány, placenta tapadási rendellenesség vagy hematóma miatt stb.

Ha már megjött és el is múlt akkor lehet, hogy lassan ovulálni fogsz és azt érzed.

Vegyél szerintem egy olcsó terhességi tesztet, mert addig folyton ez fog a fejedben járni és nem tudsz megnyugodni. De a nyakamat teszem rá, hogy nem vagy terhes.

2019. dec. 20. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!