Légyszíves mondjátok el a véleményeteket, hogy mit tennétek ebben az esetben?
17 éves a lány én 20. Ismerkedunk egyenlőre csak facen. Jövőhéten találkoztunk volna. Csak tegnap megtudtam egy baratomtol akiben bízok, hogy a csaj néha "dilis" meg felkapja a vizet..sokmindenen. Valamint ,hogy otthagyta a középiskolát 17 évesen mert hogy az iskolában alkoholista meg ...ilyeno lyan gyerekek vannak és kiutálták mert elméletileg jol tanult. Most nem jár iskolába hanem ennyi évesen dolgozik. Azzal a barátommal 3-4 szer találkozott. Ennyi derült ki. Nem tudom mit tegyek..mert (és itt elnézést ha esetleg megsértek valaki) azért mégiscsak 8 osztályosa van eddig...
Köszönöm a véleményeteket
Én hagynám a helyedben. Nem tűnsz buta fiùnak, találsz jobbat magadnak.
26L
"kiutálták mert jól tanult"
Ekkora hülyeséget életemben nem hallottam. Ha valaki jól tanul, az nem fogja emiatt abbahagyni a sulit az érettségi előtt 1 évvel, hanem maximum átmegy egy másik iskolába. Ez a lány rettenetesen gyerekes és éretlen (ami nem csak az iskola otthagyásán látszik, hanem a hirtelen hisztiken is), én a helyedben nem közelednék hozzá komolyabban.
Én meg aztmondom hiszem ha látom , ugye mégcsak mostalálkoznál vele elöször, lehet kellemesen csalodsz, amugymeg kitudja mivan a családi háttérben hogy dolgoznia kell... meg 8 álltalánossal , nembiztos hogy kuka és éretségit estin is lelehet tenni..
Amugy meg senkire nem kell halgatni teis eltudod dönteni hogy dilis-e kinek ki a dilis ugye? Állj a sarkadra egy randitol még senki sem esett hanyat..
ez most vagy igaz,amit haverodtol tudtal meg,vagy csak azert talalta ki, hogy ne gyere ossze vele.
Egy talit megér szerintem
Találkoznék vele,és adnék az egésznek egy esélyt..Hisz lehet hogy nem tanul már,de dolgozik..Ezt már becsülném.
Plusz a lány 17 éves,soha nem lehet tudni,hogy nem e dönt úgy,hogy tanul még valami szakmát..Bár ezek a dolgok szerintem sok mindentől függenek,amiket nem hiszem,hogy mindenkinek mondana.
#6-osnak igaza van.
Adj egy eséjt neki, ki tudja lehet ő lesz életed párja, de ha nem legfeljebb szakítotok.
Igen később lehet meggondolja magát és mondjuk ismét elkezd tanulni pl. estin vagy valami.
Mások véleményére ne alapozz, hiába legjobb span vagy hasonlók...
lehet a fele nem igaz amit a lányról állítanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!