Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Véleményeteket légyszíves! Nálatok mennyire számít? .
külső : 45%
belső: 55%
szerszám mérete: 13-20cm között elfogadhatónak tartom.
85-95kg/185+ cm/22+ év
1. 40%
2. 60%
3. semennyire
KB. 75kg/180cm/20
Ezt tényleg nehéz megmondani...volt már olyan pasi az életemben, hogy külsőleg nem annyira adta, de olyan szövege volt a srácnak, hogy annyira nem is érdekelt:D
De azért úgy jó, ha fele-fele arányban megfelel^^
Tehát azért nézzen is ki valahogy, de tudjak vele beszélgetni is, legyen humora, érezzem mellette, hogy nő vagyok. S a legfontosabb, hogy legyen magabiztos és határozott...*.* ahh annál nincs szexibb^^:D
súly és méret...ezt szerintem mindenki magához képest nézi...pl én 170 cm, 60 kg vagyok...így tehát nem szívesen jönnék össze egy nálam alacsonyabb, vagy vékonyabb pasival..., mondjuk a nagyon magas pasikat se szeretem:D :P
Legyen 175-185 cm, 60-75 kg
Kor? Hmm én most 20 vagyok, akik bejönnek az a 21-25
De a legjobb a 22 és 23 :D Kiiis huncutok:D
Nos...és még valami...
Randin nem kérdezek ilyet, hogy hmm te figyelj már, mekkora a péniszed merev állapotban:D szóval nyilván, ha már oda kerül a sor, akkor már nem ez alapján fogok dönteni, hogy együtt maradjunk-e, hogy most mekkora a cerkája:D
Nem nagyon tudok tapasztalatból írni, hogy mekkora a jó, mert nem igazán volt sokkal dolgom :D mivel én a tartós kapcsolat híve vagyok..:D
De szerintem, ami jó az a 14-18 cm közötti^^
Nos..., remélem, megnyugodtál valamennyire:D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!