Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Véleményeteket légyszíves! Nálatok mennyire számít? .
Külső:40%
Belső:60%
Méret: 14-18
Súly:80-110
Magasság:+180
Kor:20-28
20/L
Külső: Nincs külső, legfeljebb vonzalom van szexuális értelemben. Ez külsőtől független (nálam). Annyit figyeltem meg egyedül a külső megjelenéssel kapcsolatban, hogy a fizikálisan még fejlődő szervezetű vagy kamaszos, kölykös megjelenésű férfiak nem vonzottak sosem. Még tinédzserkoromban sem. Ez nem volt tudatos akkor se és most sem az.
Az ápoltságot is fontosnak tartom.
Belső (nyilván ha tartós kapcsolatra törekszünk): Az értelmi és érzelmi intelligencia szintje legyen hasonló az enyémhez. Ha az érzelmi intelligenciát nézzük, általában amúgy is hasonló fejlettségi szinten lévő párok találnak egymásra. Véleményünket, hozzáállásunkat illetően fontos, hogy legyenek közös pontok.
Nem tudok százalékokat mondani, nem mértem ezeket a tényeket számokban.
Szerszám méret: Tudja használni, tudjon örömöt okozni vele és ennyi.
Súly/méret is lényegtelen, a legelső bekezdésből kiindulva.
Kor: Önmagában ez is mindegy, ha a fentiek rendben vannak. Azért általában megvan az a korosztály, aminél nagyobb százalékban fordul elő az egyezés. Például egy kamaszfiúnak sok esetben óhatatlanul kamaszos a megjelenése, kisugárzása, egy negyvenévessel nem biztos, hogy azonos a világnézetem, de soha nem lehet(ett volna) tudni.
A zárójeles megjegyzés azért van, mert párkapcsolatban élek, így nem tervezek a továbbiakban senki mással párkapcsolatot létesíteni.
Külső:43%
Belső:57%
Szerszám: 15-20cm
Súly: -
Magasság: 172cm+
Kor: 18-22
Semmi pénzért nem kezdenék kapcsolatot azelőtt, hogy a kémia magával ragadna. Kell nekem a plusz, a bizonyos megfoghatatlan varázs, amit pont az tesz különlegessé, hogy behatárolhatatlan. Olyankor nem számít a külső, mi több, a belső sem. Na jó, egy minimális szintet érdemes mindkettőnek megütnie, hogy megközelíteni hajlandó legyek a srácot, de egyik téren sem eget rengető az elvárásom ehhez. Ha látom rajta, hogy eltér a sok felfuvalkodott, 'társaság központja' típusú kreténektől, és ezenfelül nem 600 t + ÁFA a testsúlya, ugyanakkor egy fokkal elhízottabb egy bulimiás gilisztánál, akkor azzal máris esélyt szerzett nálam. Ezek után orbitális horderejű sokknak kell érnie az ágy előtt, hogy visszakozzak. Kétlem, hogy bárki az utolsó pillanatban gondolná meg magát, ha már egyszer odáig eljutott.
Kielégít?
"Semmi pénzért nem kezdenék kapcsolatot azelőtt, hogy a kémia magával ragadna. Kell nekem a plusz, a bizonyos megfoghatatlan varázs, amit pont az tesz különlegessé, hogy behatárolhatatlan."
Tehát jól kell kinéznie.
külső: 35%, belső: 65%, szerszám: 0%
súly: 70kg, 180cm, 22 éves
Külső: 50%
belső: 50%
Magasság: 190 cm
súly: 75-80 kg
méret: 21 cm
37-es vagyok
Fiú vagyok és 22 éves
37-es vagyok megint,
nem fiút keresek magamnak :D
csak leirtam az adataimat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!