Fogyókúra terhesen?
Figyelt kérdés
Van rajtam 20 kg túlsúly, és mikor voltam a nőgyógyásznál vizsgálaton mondtam neki, elkezdünk próbálkozni. Azt mondta, jó lenne, ha fogynék (persze érthető), de nyugodtan vágjunk bele... van valami nem túl drasztikus tippetek? Ami nem árt, ha sikeres lesz a hónap?2019. dec. 17. 19:02
1/7 anonim 

válasza:

Ne fogyókúrában gondolkozz, főleg ne drasztikusban hiszen akkor elersz egy pár kg fogyast majd kis idő múlva esetleg a duplája megy vissza. Semmi értelme. Ha megteheted keress fel egy szakembert, aki segít eligazodni, hogy mikor mit mivel tudsz úgy elkészíteni, ami egészséges és nem is fogsz mellette éhezni.
2/7 anonim 

válasza:

Mivel nem vagy terhes, nyugodtan fogyókúrázhatsz.
3/7 anonim 

válasza:

150gr CH diéta. Keress rá, kezdd el, ezt terhesen is folytathatod. Na megmogázs, heti 3x.
4/7 anonim 

válasza:

Előzővel egyetértek, 150g ch diéta jó lesz. Nekem terhesen kellett csinálnom diab. miatt és fogytam tőle.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. dec. 17. 20:50
6/7 anonim 

válasza:

Ch diéta jó lehet
De elsőre a 150 bagyon alacsony
A 180-nal kezdenék
Ez is nagyon nehéz, elsőre.
Nem azért mert éhezel, gsizen ez pont arról szóp, hogy nem szabad éhezni sem, hanem a fejben at kell állni.
Cukros
IR
PCOS-s
Csoportok, blogokban nagyon jó tippek vannak, nekik általában 160g-osat kell tartaniuk.
A másik, hogy mozogni is kell mellé...
Terhesen 180 g-ra szokták emelni.. emiatt gondolonám, hogy ezzel tuti bajt nem csinálsz.
Fogyókúrába, ami klasszikus nem érdemes kezdeni..
Több okból sem, az egyik, legfőbb ok, hogy nem tartós
7/7 anonim 

válasza:

Terhesség alatt kizárólag a szénhidrát diéta megengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!