Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogyókúra terhesen?

Fogyókúra terhesen?

Figyelt kérdés
Van rajtam 20 kg túlsúly, és mikor voltam a nőgyógyásznál vizsgálaton mondtam neki, elkezdünk próbálkozni. Azt mondta, jó lenne, ha fogynék (persze érthető), de nyugodtan vágjunk bele... van valami nem túl drasztikus tippetek? Ami nem árt, ha sikeres lesz a hónap?

2019. dec. 17. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ne fogyókúrában gondolkozz, főleg ne drasztikusban hiszen akkor elersz egy pár kg fogyast majd kis idő múlva esetleg a duplája megy vissza. Semmi értelme. Ha megteheted keress fel egy szakembert, aki segít eligazodni, hogy mikor mit mivel tudsz úgy elkészíteni, ami egészséges és nem is fogsz mellette éhezni.
2019. dec. 17. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem vagy terhes, nyugodtan fogyókúrázhatsz.
2019. dec. 17. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
150gr CH diéta. Keress rá, kezdd el, ezt terhesen is folytathatod. Na megmogázs, heti 3x.
2019. dec. 17. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Előzővel egyetértek, 150g ch diéta jó lesz. Nekem terhesen kellett csinálnom diab. miatt és fogytam tőle.
2019. dec. 17. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. dec. 17. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ch diéta jó lehet

De elsőre a 150 bagyon alacsony

A 180-nal kezdenék

Ez is nagyon nehéz, elsőre.

Nem azért mert éhezel, gsizen ez pont arról szóp, hogy nem szabad éhezni sem, hanem a fejben at kell állni.

Cukros

IR

PCOS-s

Csoportok, blogokban nagyon jó tippek vannak, nekik általában 160g-osat kell tartaniuk.

A másik, hogy mozogni is kell mellé...

Terhesen 180 g-ra szokták emelni.. emiatt gondolonám, hogy ezzel tuti bajt nem csinálsz.

Fogyókúrába, ami klasszikus nem érdemes kezdeni..

Több okból sem, az egyik, legfőbb ok, hogy nem tartós

2019. dec. 18. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt kizárólag a szénhidrát diéta megengedett.
2019. dec. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!