Pozitív a terhességi tesztem?
Figyelt kérdés
Dec 16án kellene megjonnie a menstruációmnak 35 napos a ciklusom és 11.30 an volt az ovulaciom.Tegnap teszteltem a Predictor early-vel szerintetek pozitív? Ma csináltam a digitális clearblue val de az negatív volt.2019. dec. 14. 09:26
11/17 anonim válasza:
Pozitív nekem ugyanilyen volt az első tesztem 12 nappal az ovuláció után, a predictor érzékenyebb mint a clearblue! Holnap vagy két nap múlva tesztelj újra. Akkor már le fog ugrani a második csík a predictorról, ha nem kémiai terhesség! Hajrá
12/17 anonim válasza:
Ott a 2. csík, reméljük erősödni fog! 😊
13/17 georgina1221 válasza:
Szia!
Ez a teszt halvány pozitív. Nekem a 9.dpon volt ugyanilyen, mint a tiéd.😊 Azóta már a 19.hetet töltöm.😊
Pár nap múlva tesztelj újra!
14/17 anonim válasza:
Pozitiv! Ez egy jo teszt! Nekem 4 nappal nemvart elott szepen mutatta!
Drukk
15/17 anonim válasza:
Pozi🥰 drukkolok! Az én ilyen csikocskam ma 12 hetes, és itt szuszog mellettem a kisagyban😍
17/17 anonim válasza:
Pozitív :) nekem is ilyen volt a 10. Napon :) digitális kb 14. Napon mutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!