32. ciklusnapon vagyok. Ciklusbarát krémmel beállítottam 28 naposra a ciklusom. A hőm 37.5. Terhességi tesztem negatív. Lehet ebből még baba vagy ne reménykedjek? Hőgörbe, terhesség, ciklusbarát krém
Lehet,hogy most mégsem 28 napos a ciklusod és késik pár napot.A hő egészen addig fent marad,amíg meg nem jön a menstruációd.
Azért 2 nap múlva csinálj még egy tesztet,ártani nem árthat.
Jaaa h ez a krém.. Ezt abba kell hagyni ha nem vagy terhes különben esélyes h nem jön meg amíg kened (progeszteron tartalma miatt...) vagy később jön meg.
A másik h NAGYON vigyázz vele!!!
Jó a progeszteron, ha jókor kened. Elég ha egy órával tuszorepedes előtt kened fel, máris elég ahhoz h meg se repedjen a tuszo. Ne szabaduljon ki a petesejt és esély sincs úgy a teherbeesere.
Akkor egyenlőre abbahagyom a krémet és ha így sem jön meg, újra tesztelek.
Egyébként termeszetgyógyász ajánlotta és azt mondta, hogy a ciklus 14. napjától kenjem egészen addig amíg megjön a menstruációm. Eddig nem is volt semmi gond. Most viszont megfogadom a tanácsot és tényleg abbahagyom. Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!