Negatív terhességi tesztem van, de mensim már 6 napja késik! Volt már valakinek ilyen?
Nekem volt, hogy 15 napot késett..
Amúgy ha 3 nap után csinálsz terhességi tesztet az negatívat mutat. Azt hiszem legalább 1-2 hetet kell várni, hogy rendesen kimutassa.
De nem kell 6 nap miatt stresszelni.
Ijeszt
Igen, nekem múlt hónapban pont így volt, rednszertelen ciklusnál nem tudtam mikor kellett volna peteérésnek lenni, mint utólag kiderült pár nappal az esedékes menstruáció előtt fogant meg a baba.
Február 10-re vártam (5.-ei vagy 8.-ai aktusból foganhatott) nem jött meg, többször is negatívat teszteltem. Majd kb 2 hét késés után lett halvány pozitív.
#1 nem mutat feltetlen negativat a 3 nap utan csinalt teszt sem. Masodik babamnal 2 nap keses utan mutatott egyertelmu pozitivat.
Kerdezo, lehet hogy esetleg ebben a honapban kesobb volt peteeresed es azert tunik ugy hogy kesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!