Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem erősödött a terhessé...

Miért nem erősödött a terhességi tesztem?

Figyelt kérdés

Ma-holnap van a nem várt napja. Tegnap csináltam egy 25-ös Fertinet oldaláról rendelt terhessègi tesztet,ami pozitív lett. Halvány,de teljesen látható. Most megèbredtem és megismèteltem,de kb pont olyan,mint tegnap.

Nem ágyazódott be rendesen vagy mi lehet a gond?

2019. okt. 27. 04:46
 1/8 anonim válasza:
100%
Erősödni fog nyugi😊 1-2nap múlva már erősebb lesz.Nincs azzal semmi baj ha halvány,akkor is pozitív.
2019. okt. 27. 04:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem várt napjáig iszonyat halvány tesztjeim voltak, nem várt napján erősödött csak. Elötte minden nap teszteltem 5 napig és nem látszott erősöd~s vagy csak nagyon minimális. 2-3 naponta duplázódik a hcg, tehát egymás utáni napok akár 3 is lehet egyforma. Ha egyértelmű halványod van nem kell aggódni, ha már késik a mensid, második vagy harmafik napon már szép pozi teszt várható, szuper erős pozi se lesz mindenkinek szóval azt sem feltétlen kell majd várni. A lényeg, hogy ne kelljen keresni. Tipikusan, ha az ember párja is látja, akkor biztos ott van :) A férfiak nem szoktak vacakolni a "keresgéléssel" :D
2019. okt. 27. 05:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2 naponta duplázódik a hcg, holnap már erősödnie kell.
2019. okt. 27. 06:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem kell nagyítóval keresni a második csíkot,de azt hittem ennek napról napra egyre erősebbnek kell lennie.

Most kicsit megnyugodtam.

Köszönöm a válaszokat.

2019. okt. 27. 07:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer teszteltem pozitívat, felesleges utána tesztelni, nem mutatja, hogy milyen a terhesség, csak idegesíted magad vele.
2019. okt. 27. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem olyan magas a Hcg hormon szintje. Ha terhes vagy, egy hét múlva vastag lesz az a csík 😊
2019. okt. 27. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A one stepes tesztektől ne várj erős erősödést. Én most 5 hetes terhes vagyok, nagyon koran kezdtem tesztelni és míg a facellen jobban látszott az erősödés másnapra addig a one step éppenhogy vagy talán semennyire nem lett erősebb.

Facelle teszt Rossmannban 400 ft a tesztcsík, vegyél belőle többet és azon látni fogod az erősödést mindennap.

2019. okt. 27. 16:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Zavart,hogy nem erősödött a teszt, ezért vettem a DM-ben Expect tesztet. Az erős pozitív lett,ez megnyugtatott.
2019. okt. 27. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!