Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete nagyon halvány...

Egy hete nagyon halvány csíkos terhességi teszteket produkálok; a csík nem erősödik, alig kivehetően de ott van. Gond lehet ha nem erősödött a csík, ugyanolyan halvány maradt egy héttel később is?

Figyelt kérdés
Vagy feltétlenül erősebben kellene már látszódnia? Közel egy éves próbálkozás után ez az első reménysugár. :)
2009. aug. 22. 07:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Elvileg (!) erősödnie kéne, de ez sem törvényszerű...Egyféle tesztet próbáltál?
2009. aug. 22. 08:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem többfélét, clearblue-t, gabrielt; medilab; mindegyik nagyon halvány, annyi történt hogy 10 perc helyett talán korábban jelent meg a csík.
2009. aug. 22. 08:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor van remény, lehet, hogy még kevés a hcg. Mióta nem jött meg?
2009. aug. 22. 08:26
 4/9 A kérdező kommentje:
össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.
2009. aug. 22. 11:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Kb most vagyok 6 hetes kismama nekem se mutatta ki erősebben . Drukkolok
2009. aug. 22. 13:21
 6/9 A kérdező kommentje:

de jó ezt hallanni!!! :) én hétfőn kérek időpontot az orvosomtól; nem tudom mikorra ad, nyolcadik hétnél korábban nem szokott vizsgálni. a tiédet gonodolom már megerősítette az orvos, gratulálok!!!

(csak holnap reggel egy kicsit lenne erősebb csíkom)

2009. aug. 22. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
6 hetes kismami neked mennyire volt halvány a teszt én gabriellel teszteltem és látható de halvány vonalacska van elméletileg én is 6 hetes.Még nem voltam dokinál.
2009. aug. 22. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Irj privit nekem kedves kérdező.Ha van kedved vegyél fel msn.eroscsaj24@hotmail.com ird meg mi lett mert nagyon kivi vagyok.
2009. aug. 22. 14:27
 9/9 A kérdező kommentje:

látható volt, nem képzeltem oda, a férjem is látta (ő ellenőrzi hogy csak képzelődöm e :) ); de nem volt erős; éppen látható de halvány; holnap reggel csinálok újra egy Gabriel tesztet, ha azon is ott lesz a halvány vonal akkor megnyugszom. 6 hét 6 napos vagyok elvileg; de szerintem később volt peteérésem és amúgy is 34 napos ciklusaim vannak; én azt mondanám hogy most járok 5 hét 5 napnál.

Az első Gabrieles tesztem 20 perc után lett "csíkos"; a tegnapelőtti 5 perc után. Te sokat teszteltél?

2009. aug. 22. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!