Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha teherbe szeretnétek esni,...

Ha teherbe szeretnétek esni, melyik munkát választanátok?

Figyelt kérdés
Férjemmel már több mint 1 éve próbálkozunk (közben volt egy vetélésem), sajnos eddig sikertelenül. Most van egy munkahelyem határozatlan szerződéssel báros és recepciós az egyben pozícióban. Viszont két egyetemen tanultam és most lehetőségem lenne egy nagyon jó munkahelyre, kihasználva a német, angol nyelvtudásom, viszont az első évre határozott szerződést kapnék. A babaprojektet eltolni még egy évre nem akarjuk, hisz így sem jön össze könnyen, örülnék, ha már végre összejönne. Ezért a kérdés: maradnátok recepciós és báros pozícióban a határozatlan szerződés miatt vagy elmennétek az új pozícióba ahol releváns tapasztalatot szerezhetnétek, ami talán később jól jöhet, viszont ha VÉÉGRE teherbe esnétek, lehet, nem kapnátok meg 1 év után a határozatlan szerződést? Olyan nehéz a döntés...

2019. dec. 14. 09:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igen, értem én az érveid, tudom, hogy a határozatlan jobb lenne. Még úgyis átgondolom. Majd átgondolom mégegyszer a pro és contrát :)
2019. dec. 14. 12:36
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha még valaki nézi ezt a kérdést, az egyik válaszolónak igaza volt. Elfogadtam a munkát és valószínűleg tényleg jót tett a változás. 2 hónap után teherbe estem és most vagyok a 25. terhességi hétben :)
2020. aug. 15. 12:47
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! :) Sok örömet és boldog babázást :)
2020. aug. 15. 13:14
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm :)
2020. aug. 15. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!