Ha ovu előtt 5 nappal voltunk együtt, teherbe eshettem vajon? Van esély?
E hónapban nekiálltunk a tesóprojektnek, szépen 2-3 naponta együtt is voltunk két héten át, aztán a fiam hazahozott egy hörgőgyulladást az oviból és jól elkaptam én is. A lebetegedés előtti napon voltunk együtt utoljára, úgy számoltam, hogy akkor volt az ovum is. 3 napig nyomtam az ágyat, nem is voltunk már együtt azóta a párommal, majd ezt most megtetézte egy jó kis hólyaghurut is, amivel elmentem a háziorvosomhoz és jól elmondtam neki az egész helyzetet. Ő vakarta a fejét, mert hát mi van, ha sikerült a baba és akkor nem tudja, milyen gyógyszert adjon, nehogy baj legyen. Mikor tőle hazajöttem, próbaképpen csináltam itthon ovutesztet, ami erős pozitív lett. Meglepődtem, mert azt hittem a betegség előtti napokban volt ovum, mert kb akkor kellett volna, de valószínűleg a betegség miatt csúszott 4-5 napot. Így most akkor úgy néz ki, h nem eshettem teherbe a betegség előtt, mert hiszen, csak most van a peteérés. Ez viszont azt eredményezi, hogy 5 napja voltunk együtt a párommal és most lehet a megtermékenyülés, ha egyáltalán eléltek idáig a kisfickók bennem. :)
Van olyan közületek, aki ennyi idővel a szex után esett teherbe? Jó lenne valami antibiotikum, mert már lekaparom a falat a huruttól, viszont bajt sem szeretnék, ha netalántán összejön a baba.
Egy csomóan cigiznek, isznak, sushit esznek 4 hetes terhesen, mert nem tudják, hogy terhesek. Szerinted neked egy kis antibiotikumtól mi bajod lesz 2-3 napos terhesen? Ha így működnének a dolgok, már kihalt volna az emberiség.
(Én az első lányommal az első 4 hetet végig fájdalomcsillapítóztam, olyan gyógyszerrel amit elvileg az első trimeszterben nagyon nem ajánlott szedni, de becsúszott baba volt, nem tudtam róla, és olyan erős migrénes fejfájásom volt, hogy hánytam. A 12. Héten pedig stroke gyanúval, meg is ct-ztek. Gyönyörű egészséges kislányt szültem a 38. Héten, 3500 grammal és 54 cmel. Most 2 éves, és még mindig egészséges.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!