Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet befolyásolni...

Szerintetek lehet befolyásolni leendő gyermekünk nemét?

Figyelt kérdés
Mindenféle módszerre kíváncsi lennék, ami elvileg befolyásolhatja a baba nemét. Van egy kisfiunk, s szeretnénk mellé kislányt (persze az egészség a legfontosabb) csak a kisfiunk is kislányt szeretne, így jó lenne ha az sikerülne. Esetleg valakinek valami ötlet?
2010. júl. 19. 22:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Na mi lett? Próbálkoztatok a babával? Kiderült már a neme?

2011. jan. 23. 19:23
 32/36 A kérdező kommentje:

szia!

próbálkozunk, de még nem sikerült babásodni, így még a neme sem tudható (még nem akart eddig megfoganni a kicsike)Remélem ez a hónap sikeres lesz.

2011. jan. 24. 15:32
 33/36 anonim ***** válasza:

Szia megint!

Én küldtem a Czeizel féle videót:)

Kívánom nektek,hogy minél hamarabb összejöjjön a tesó. Én most vagyok 16 hetes,de még bizonytalan a neme,pár hét és kiderül. Mi kisfiúra hajtottunk a Czeizel féle módszer alapján. De figyeltem a fogamzásnaptárakat(kínai,Jónás)is és figyeltem az étkezésre,szóval majdnem mindent bevetettünk. Na de persze az egészség a legfontosabb még nem tudom az AFP eredményt sem,meg izgulok,mert még nem érzem mozogni:S Kitartás nektek!:)

2011. jan. 24. 15:57
 34/36 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek. Remélem tényleg kisfiatok lesz. Persze nálunk is az egészség a legfontosabb. Remélem hamar összejön a kistesó, hiszen már így is nagy lesz a korkülönbség, sajnos, a fiam már elmúlt 3,5 éves. Remélem jön nemsoká a kistesó és kislány lesz, márcsak a fiam miatt is, mert ő kijelentette, hogy neki kislány testvér kell. :)
2011. jan. 24. 19:25
 35/36 anonim ***** válasza:
Nekem ma mondta meg a 18 hetes UH-on a szonográfus,hogy 100% kisfiú! Annyira biztosra mondta,hogy ha nem az,akkor reklamáljak a szülőszobán,hogy elcserélték:D Nagyon boldog vagyok,érdemes volt bevetni a módszereket a nemét illetően:) Kívánom,hogy összejöjjön nektek az a kislány minél előbb! Írd majd meg a fejleményeket!
2011. febr. 4. 15:51
 36/36 A kérdező kommentje:

gratulálok, és nagyon könnyű szülést kívánok majdan. Nálunk még nem sikerült a baba, de rajta vagyunk a dolgon. Írok ide, ha sikerül.

addig is minden jót neked/nektek :)

2011. febr. 5. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!