Kezdjek el félni? Többi lent
Figyelt kérdés
A barátommal 5 hete voltunk először együtt (nekem az első volt) én nem szedek gyógyszert de védekeztünk gumival. A havimnak már 1hete meg kellett volna jöjjön, de nem szakadt a gumi se semmi. Ez mitől lehet?
16/L
2019. dec. 2. 22:10
2/5 anonim 

válasza:

Vagy kiszakadt a gumi, vagy valahogy került beléd spermium. Ha ezek kizárva, a stressztől is késhet.
3/5 anonim 

válasza:

Bizonyara bekavart az elso alkalom a hormonjaidba, van ilyen. Anno nekem pl. masnapra megjott, jo erosen.
Ha vedekeztetek, nincs gond.
4/5 anonim 

válasza:

Az első alkalom bezavarhat. Bizonyos hormonok jobban beindulnak, illetve a tény, hogy szexeltél és tudod innentől baba is lehet egy hiba után. Annak idején nekem is kimaradt egy mensi mikor aktívan kezdtem szexuális életet élni. Én is megvettem első tesztemet is, persze nem voltam terhes, pedig nálunk a gumi is bennem maradt, úgy pecáztuk ki xD Szóval okom is volt aggódni. Ne agyalj rajta, inkább csinálj egy tesztet, megnyugszol, hogy negatív és meg is fog jönni :). mi nők furák vagyunk aok hormonnal ami állandóan változásban van, ez minden féle fura tünetet és ciklusbeli változást okoz, főleg tini korban. Minden jót és ne aggódj :)
5/5 A kérdező kommentje:
Minden rendbe jött csináltam 5-én egy tesztet negatív lett szerencsére és még aznap meg is jött
2019. dec. 10. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!