Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, hogy bírjátok azt a...

Lányok, hogy bírjátok azt a 2hetet míg arra vártok, hogy tesztelhettek-e már? és utána mikor kiderül, hogy megint semmi? Sikerül valahogy kikapcsolni az agyatok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 10:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom! Nekem is olyan érzés van a hasamban, mint amikor megjön.

Tudom ez nem vigasztal! Bocsánat, csak azért írtam ,mert szerintem én is csatlakozni fogok hozzád!

A

2010. júl. 19. 13:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok. Csajok! mi 9 hónapja várunk és várunk és agyalunk. Mert olyat nem lehet hogy ne görcsölj!Valaki mutassa meg és meg teszem.Meg hogy menjünk nyaralni meg stb. nincs időm rá!a munka kiszívja minden energiámat és e mellett még ez az egy sem sikerül amit annyira szeretnék. Nekem már csak ez maradt hogy agyaljak! Mert ha ez sem lenne akkor feladnám az egészet úgy érzem. Igen is agyaljatok! mert e nélkül nem megy. És még a nyáron sikerül mindannyiunknak!!!!!!igaz nekem 4 napja jött meg., Teljes letargia:( De felálltam!!!Mert fel kell!
2010. júl. 19. 13:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a bíztatást! Igazad van teljes mértékig!

A

2010. júl. 19. 14:37
 14/21 anonim ***** válasza:
NEM nem tudom kikapcsolni képtelen vagyok rá! Sajnálom hogy megjott egyuttérzek veled. Én is pont ma fogtam padlót érzelmileg legszivesebben csak sírnék mindenen kiakadok még a kolléganommel is osszevitáztunk pedig mindíg probálok higgadt lenni bár nekem még nem jott meg de érzem megfog jonni. Tegnap fájt nagyon a derekam ma a hasam melleimet kivételesen még nem érzem de csak ido kérdése. Legkésobb szerdára nem várom de bármikor mostmár megjohet legalábbis azt érzem. Én álltalába ha megjon duhot és elkeseredtséget szoktam érezni amivel nem tudok mit kezdeni tudom hogy mindent megtettunk mégsem sikerul. Azután átmegy rajtam pár nap alatt és újra próbálkozunk probálok nem gondolni rá de így a vége felé a finnissben csak azon jár az agyam vajon sikerulhetett-e. És végul jon a kudarc és egy újabb hosszú hónap amikor csak 1-2 nap esélyes. És így telnek el nemcsakhogy napok de hosszú hónapok. De legyunk pozitívak ! Meglásd nekunk meseszép kisbabánk fog szuletni és feledteti velunk ezeknek a sikertelen gyotrelmes hónapokat. Probáljunk nem gondolni rá.... Mondani konnyu nem lehet nem gondolni csak esetleg pozitívan felfogni hogy milyen jó nekunk nem kell hormonokkal terhelni a szervezetunket ha meg becsúszik a baba jobbik eset hiszen úgyis ezt akartuk. Drukkolok neked hogy a kovetkezo hónap sikeresebb legyen. Elobb utóbb sikerulni fog !
2010. júl. 19. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Az én történetem: 2 év sikertelen próbálkozás, closti, tüszőrepesztő, sok ultrahang és miegymés. Aztán rávettem magam, hogy nézzenek szét mostmár odabann akkor. És kiderült, hogy endometriózisom van, tiszta ciszta mindkét petefészkem és a méhem is, az egyik petevezetőm elzáródva. kaptunk olyan 10% eséjt természetes uton, hogy babás lehetek. Tehát csak a lombik jöhet szóba. Már járunk is a kaáliba, mlt hónap 25-én voltunk először és már tudom, hogy az első beültetés szeptember közepén lesz. Mostmár utólag nagyon okos vagyok ám. Minden menszikor bömmöltem de szó szerint, tök feleslegesen. Most nem azt mondom, hogy rohanjatok mütetni magatokat, de szerintem ha 1 év után nincs baba, érdemes megcsinálni, mert felesleges addig bármien gyógyszer meg szuri, mert így más is járhat. Csak segiteni akarok, hogy ne járjatok így mint én. A mütét meg tényleg nem egy nagy dolog. Sok sikert mindenkinek!!
2010. júl. 19. 15:28
 16/21 anonim ***** válasza:
De jó hogy itt irtok,én senkinek sem mertem még elmondani hogy minden hónapban ezen kesergek.Minden mensi előtt úgy viselkedem mintha terhes lennék,szinte annak érzem magam,aztán csalódom.Már 2 éve és 38 éves leszek.Most nem jött meg,több 40 nap telt el,vettem már 3 terhességi tesztet és mind negatív.Elmentem orvoshoz,aki azt mondta lehet hogy majd gyógyszerrel kell meghozni a menstruációt.Most estem igazán kétségbe,várok éveket mire lehet hogy el is akar múlni? Kértem az orvost hogy segítsen mert babát szeretnék,de nem irt ki semmi vizsgálatra.Ez egy orvosi rendelő,bármikor megyek mindig más orvos van de magán orvosra nincs pénzem.Nem tudom mit tehetnék.
2010. júl. 19. 22:05
 17/21 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, ne add fel, az én dokim pl. SZTK-ban rendel(sajnos idén nyugdíjba megy) de olyan szerencsém van vele,hogy mikor kiderítette,h PCO-m van,rögtön kiírta a metet,amit sok (fizetős)doki,nem ír fel(pedig jelenleg szinte ez rá az egyetlen gyógyszer) és ráadásul hat is! szóval, próbálj egy rendes dokit keresni, és mindig akkor menj a rendelőbe.mikor Ő van.
2010. júl. 20. 07:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia ! 15:02-es vagyok. Ma reggel megjott.....Jól éreztem. Nagyon nehéz most. Testi és lelki fájdalmat érzek. Belefáradtam.....Annyira szerettem volna a szulinapomra pozitívat tesztelni. Így sokkal rosszabb. Pedig számtalanszor megfogadtam nem fogok foglalkozni vele mégis szornyen rosszul esik. Ez képtetelenség. A kovetekzo hónapban egyformán lessz a ciklusunk megint. Majd írj ide hogy hogyan alakult. Drukkolok neked.
2010. júl. 20. 10:08
 19/21 A kérdező kommentje:
én is azt hittem,h a szülinapomra + tesztelek..:(
2010. júl. 20. 11:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! Tegnapi 15.23-as vagyok! Ne keseregjetek, hanem cselekedjetek! Kérjétek a vizsgálatokat! Ne hadjátok magatokat az orvosnál le beszélni. Én is csak így jutottam el idáig! Fel a fejjel és mutassátok meg, hogy igen is erősek vagytok! Mert anyák akartok lenni , velem együtt!
2010. júl. 20. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!