Hogy lehet kikapcsolni AngelCare AC 401 legzesfigyelo anyai egysegen a kattogo hangot, amit a lelegzetvetelenkent ad ki?
Bocsi, hogy ertetlenkedek, de melyik bal oldali gomb?
az oldalan nincs gomb.Az elejen 5 gomb van
: Menu be/ki kapcs felfele
Select lefele
igy vannak elhelyezve ahogy irtam (remelem igy irja ki a valaszba is).
Gyorsan megneztem.Ami a gyereknel van azon 2 gomb van oldalt.Egyik a vilagiast kapcsolja (jobb oldalon)
a masik meg bekapcsolja a legzesfigyelot 9bal oldalon).
Mindketton csak 1-1 alasba lehet kapcsolni es 1-1 gomb van mindket oldalon.
Lehetseges, hogy mashogy nez ki a 2 legzesfigyelo?
Szia!
Hát én is szoktam vele szórakozni eleget, mire ki tudom kapcsolni!
Valahol ott kell állítani, mikor a 3 funkciót mutatja. Van az a 3 jel (ingaóra szerű, arc, hullámvonalak). Azt hiszem azzal sikerült nekem kikapcsolni a kattogást, hogy az arc jelet állítgattam valahogy.
Bocsi de nem tudom értelmesen megfogalmazni, mert én sem tudom pontosan, hogy hogy sikerült kikapcsolni, de úgy emlékszem az arc jellel variáltunk!
koszonom.Addig nyomkodtam, hogy megtalaltam egyedul :)
Ha a kesobbiekben vissza alvassa valaki a kerdest a menuben kell kivalasztani ezta funkciot.
Van amikor azt a kis mozgo valamit mutatja (3 agu inga vagy mi) 3 hullamvanalat es egy nagyon fura jelet.Azt a hurat kell kikapcsolni:D
Na az a nagyon fura, az egy arc nem??? Én legalábbis annak néztem... :)
Lényeg, hogy én is azt kapcsolgattam, és úgy múlt el a kattogás... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!