Tommy vagy Tomee Tipee legzesfigyelo a megbizhatobb?
Figyelt kérdés
Tegnap mar kerdeztem, de sajnos nem kaptam magara a kerdesre valaszt!?
Kerlek ne megint agelcare tipusokat irjatok!!
2010. júl. 8. 15:29
1/16 anonim válasza:
a tomy-t nem ismerem de a tommy tippee is van olyan jó mint az avent ... -úgy általában mindenben hasonlóan jó.-
2/16 A kérdező kommentje:
Aventnek van legzesfigyeloje???
na ra is keresek, mert sehol nem lattam meg :)
Koszi
2010. júl. 8. 15:40
3/16 anonim válasza:
Hát én még a tommee tippeesről se hallottam. Linkelnél?
4/16 anonim válasza:
úgy irtam hogy ez a kettő a két prémium márka és a t. t .biztosan nagyon jó minőség.... mig a másikat nem ismerem.
7/16 A kérdező kommentje:
ok koszi :)
akkor felre ertettem, mert nekiestem a gepnek, de nem talaltam semmit :D
akkor inkabb tipee-s a jobb??
koszonom :)
2010. júl. 8. 15:48
8/16 anonim válasza:
Szerintem egyik se. Olyat keress, aminek legalább két lapja van, vagy jó nagy lapja. Egy hónap múlva le fog közlekedni róla a kicsi. Nekünk baby sense van, két A3 méretű érzékelővel, na arról nem tud lemászni.
Előtte angelcare volt, ami egész matracot figyel, hát az nem érzékelt mindenhol, direkt kipróbáltuk, miután minden éjjel riasztott.
9/16 A kérdező kommentje:
nem talalok olyat aminek 2 padja lenne :(
meg a hirea agelcearnak is csak 1 van :P
2010. júl. 8. 15:52
10/16 anonim válasza:
Nekünk is két pados Angelcare lézésfigyelőnk van! Nekünk eddig jól működik, már 8 hónapja! Amiket kérdeztél nem ismerem! De tényleg lényeges, hogy az egész matracot figyelje, mert ha lemászik róla, akkor tévesen fog riasztani! Ami elég sokkoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!