A legzesfigyelo lapjat a matrac ala, vagy csak a lepedo ala kell tenni? Most keszulok venni egyet, es gondoltam van itt sok okos anyuka aki mar jartasabb ilyesmiben. Amugy Nektek milyen fajta van? 32 heteske
a matrac alá kell tenni
nekünk Angelcare van, két párnás, meg vagyunk vele elégedve, soha nem riasztott tévesen - egyszer riasztott, sajnos az nem volt téves, de még időben felébresztettük a picit
szia!
a matrac alá kell tenni. a lényeg, hogy ne szoruljon a matrac az ágyba, mert akkor nem érzékel rendese. angel care van, de meg nem tudom mondani melyik típus:)
Sziasztok AngelCare babak - anyukak! :) Mi is ezt a markat vettük. Viszont azon csodalkozom, hogy azt senki nem irta, hogy az agyracsra nem is lehet csak ugy siman ratenni, legalabbis a leirasban mi igy olvastuk. Nem tudom ez tipus függö dolog-e, de teny, hogy mi konkretan e miatt vagattunk egy nagyobb darab butorlapot, tehat a sorrend nalumk:
kisagyracs, rajta a butorlap rafektetve, kokuszmatrac, es akkor a szokvanyos lepedö... baba.... takaro, vagy halozsak... ahogy eppen adodik....
A leirasban ezt azzal indokoltak, hogy egyenes, sik felületet kell biztositani a szenzornak...
Koszi a sok valaszt lanyok! En is az Angelcare tipuson gondolkodom, vagy esetleg a Babysense II-n.
Nem tudja valaki melyik az a tipus amiben 3 lap van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!