Minden bébiőrnek csipog a szülői egysége ha a szülői egység közelében zajt érzékel? (Pl. Ha köhögök) Hogy lehet kikapcsolni? Nekünk Brondi típusú van, de erről semmit nem ír a tájékoztatója.
Figyelt kérdés
Nem bekapcsol, mint amikor a babánál érzékel zajt, hanem csippan kettőt, mintha figyelmeztetne hogy hangos vagyok.2010. máj. 19. 13:23
1/3 anonim válasza:
bocsi az offért, de szerintem dobd ki. kb annyit ér amit csipog. az összes.
elnézést a kérdésre nem tudom a választ, de felesleges pénzkidobásnak tartom az összes ilyen kütyüt.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát kidobni semmiképpen sem szeretném, mert meg vagyok vele elégedve amúgy nagyon, ez az egy kis zavaró tulajdonsága van, egyébként egy nagyon jó készülék.
2010. máj. 19. 13:51
3/3 anonim válasza:
nekünk Angelcare volt, nagyon szerettem, de a miénk nem csipogott soha, a szülői egység elméletileg nem figyelmeztethet arra, hogy hangos vagy, hiszen pont azért van nálad, mert a ház/lakás távoli részében vagy, ne adj'isten a kertben, ahol nem hallható a baba sírása, köhögése, stb.
megkérdezni a védőnőt, gyártót, interneten utánanézni, mert valami fontosat biztosan jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!