Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki a hétvégére...

Van itt olyan aki a hétvégére nem várja?

Figyelt kérdés

Én 15-re nem várom. Persze semmit nem érzek. :) Van olyan aki hasonló cipőben jár és izgatott?

Ma vagyok a 9. dpo-n

2019. nov. 10. 13:05
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Nekem is negatív a mai, de még nagyon korán van. :)

A predictor jó teszt, az tuti mutatja rendesen.

Nekem volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt, ellőttem egy csomó tesztet, de semmi. Aztán megjött mintha mi sem történt volna. Néha ilyen is van.

2019. nov. 11. 08:13
 22/50 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Az első válaszoló vagyok. Mai teszt is negatív lett, 1 napja késik. Még mindig nincs jele h megakarna jönni így holnap megint csinalok egyet. Bár szerintem ha lenne ma ki kellett volna halványan mutassa :( Nem baj majd talán következő hónapban:) E.
2019. nov. 11. 09:44
 23/50 A kérdező kommentje:
E szurkolok azért. A kisfiamat nekem csak a menstruáció másnapján mutatta. Akkor is nagyon halvány volt. Bár azért látszott. Lehet neked is olyan lassan termelődik a hcg mint nekem. De ha megjön mégis akkor sincs semmi veszve. Új hónap jön és hamar babás leszel meglátod.
2019. nov. 11. 11:03
 24/50 anonim ***** válasza:

Mindig figyelem a mensim. Soha nem maradt ki egy sem!!! 31 éves vagyok. Ma brutál elkezdtek fájni a cicik. Ebből lehet holnapra mensi lesz. Prediktor bekészítve, ha nem jönne meg holnap sem :)

M.

2019. nov. 11. 18:24
 25/50 anonim ***** válasza:

E. Hogy érzed magad? Nekem második napja késik, prediktor negatív. Sztem megbolondultak a hormonjaim 🤣

Apró görcsök elmúltak, de nem férek a melltartóba.

Többiek?

M.

2019. nov. 12. 06:24
 26/50 A kérdező kommentje:
Nekem a mai tesztem is negatív, még 3 nap van a mensiig. 11. dpo van most. És már semmilyen tünetem sincs. Elmúlt a mellfájdalom meg az alhasi görcs is. Még azért reménykedem picit.
2019. nov. 12. 06:44
 27/50 anonim ***** válasza:
Nekem is negatív a mai is, de még nincs mensi sem. Melleim mintha megnőttek volna, megvannak duzzadva de nem fájnak, pedig 2-3 nappal ezelőtt még nagyon fájtak. Egyéb tünet nincsen, lehet csak a hormonok megzavarodtak és azért késik pár napot? E.
2019. nov. 12. 08:24
 28/50 anonim ***** válasza:

Nekem előző hónapban volt egy kémiai terhesség

8 nap késéssel jött meg pozi tesztek után.

Most 3 nap van még nem vártig, de ugyan azok a tünetek vannak, mint előző hónapban

(Olyan hasfeszülés, mint mikor eszek egy jó bablevest és felfúj, valamint nincs mensis görcs, pedig mensi előtti héten mindig fáj. Idegroham sem ért ide.)

Ugyan ez volt előző hónapban.

Ott megvártam, hogy késsen, de most holnap tesztelek reggel, megyek nődokihoz általános ellenőrzésre.(3 havonta járok)

1 éve próbálkozunk, de csak tavasszal kezdjük a kivizsgálásokat

K.

2019. nov. 12. 08:51
 29/50 A kérdező kommentje:

E én 30 voltam amikor kimaradt egy ciklus. Semmit nem csináltam máshogy mégis kimaradt. Állítólag egyszer egyszer minden nő életében előfordul. lehet neked ez egy ilyen ciklus.

K remélem nektek is hamar összejön a baba mielőtt kivizsgálásba kellene fogni. Persze egy hormon vizsgálat sosem árt.

2019. nov. 12. 10:16
 30/50 anonim ***** válasza:

Ki hogy van?

Reggel meglátogatom a dokim. Valahogy olyan érzésem van, hogy babót várok. 4.gyerkőc, érzem hogy valami más. Tesztem negatív lett ma is. De megemeltem egy dobozt, és begörcsöltem, és picit vereztem is. Tavasszal volt egy ilyen vetélésem. Mikor elment akkor mutatta csak a vérvétel :( hogy valóban lakott ott valaki.

2019. nov. 12. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!