Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki a hétvégére...

Van itt olyan aki a hétvégére nem várja?

Figyelt kérdés

Én 15-re nem várom. Persze semmit nem érzek. :) Van olyan aki hasonló cipőben jár és izgatott?

Ma vagyok a 9. dpo-n

2019. nov. 10. 13:05
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

én 16.-ára nem várom, pont a párom szülinapi bulijára ( szuper) de ha mégsem jönne meg , akkor egy pozitív teszt egy kis dobozban becsomagolva azt gondolom, hogy a legszebb szülinapi ajándék lenne neki..:O :)

no de nem hiszem, mivel már 4-5 hónapja próbálkozunk és eddig ugye semmi.

sajnos tisztában vagyok vele, hogy van hogy sokat kell várni a kis jövevényre..:S

én azt gondolom, hogy úgyis akkor fog jönni , amikor az ember felkészül rá.

vagy isten tudja hogy van ez, mitől függ..

no de drukkolok mindenkinek , aztán követem az infókat, hogy mi a helyzet veletek..;) Ki mióta próbálkozik?

2019. nov. 10. 20:03
 12/50 anonim ***** válasza:
amúgy én 23. napon vagyok , ezt a dpo-t nem nagyon értem, de a lényeg, hogy nekem is görcsölgetett kicsit a hasam de ez bármitől lehet, szóval nem tudom.
2019. nov. 10. 20:06
 13/50 A kérdező kommentje:
A dpo az ovuláció utáni napokat jelenti. Az ovu napja a nulladik nap. DAYS PAST OVULATION amúgy.
2019. nov. 10. 20:20
 14/50 A kérdező kommentje:
Ja és szurkolok neked is. Mi majdnem egyszerre nem várjuk. Én 15-re nem. :) Mi az első babánkra 7 hónapot vártunk. Az amúgy nem is sok.
2019. nov. 10. 20:23
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

17 körülre nem varom. Plusz minusz 1-2 nap.

😊

2019. nov. 10. 20:27
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a melleim nagyon fajnak, idegbajos vagyok, voltak pici gorcsok es szurkalasok is. Ennyivel előtte nem szokott nekem ilyen lenni. (Utolsó voltam)
2019. nov. 10. 20:31
 17/50 anonim ***** válasza:

értem...hu köszi , én már itt is próbáltam utánanézni ennek a dpo-nak de sehol nem írták le , hogy az ovuláció 0. napnak minősül...ezért nem értettem, meg amúgy azt sem értem, hogy ki hogy számolja , mert ha naptár szerint számolom akkor ma a 8.dpo-n vagyok, de hát biztos vagyok benne, hogy ezt egészen pontosan nem lehet tudni, max csak akkor ha ovu tesztelnénk..

na mindegy. amúgy azt hiszem nekünk is ez az 5.hónap.

2019. nov. 10. 20:45
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá csajok, nekünk pont a 6. hónapban jött össze, mikor előtte már elmentem vérvételre hogy pajzsmirigy stb rendben van-e és mondták hogy igen erre rögtön összejött. Tök egészségesek és fiatalok is vagyunk szóval nem volt oka, ez amúgy állítólag 30 alatti korosztálynál az átlag (!) Szóval ti sem vagytok krónikus esetek még. Amúgy ezt az engedd el stb dolgot sosem értettem, ha szeretnél nehéz elengedni én nem is engedtem el..viszont újra bebizonyosodott hogy tényleg tudja mikor kell jönnie, így utólag már, mert közben előléptettek és költözni is tudtunk, ami mind elmaradt volna, ha első hónapban összejön. Szurkolok nektek
2019. nov. 10. 21:45
 19/50 anonim ***** válasza:

A ma reggeli tesztek negatívak :(

De még mindig nem jött meg. Veszek ma egy prediktort...

2019. nov. 11. 06:18
 20/50 anonim ***** válasza:

15re nem várom, csatlakozom

Kitti

2019. nov. 11. 06:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!