Szerintetek babás lettem?
Figyelt kérdés
Az első clostys hónapban sikerült a babaprojekt,ikrekkel lettem várandós,aztán egy hajnalban begörcsöltem és kórházba kerültem.Kiderült,hogy a gyógyszer miatt 11cm-es ciszta lett bennem ami megcsavarodott,azonnal megműtöttek,napokon keresztül próbálták a terhességet gyógyszeresen fenntartani,sikertelenül,elvesztettem a babákat.2 héttel a misseb ab után olyan nyúlós folyásom volt,a saját orvosom 2 hetet mondott a szextilalommal kapcsolatban,így a férjemmel együtt voltunk védekezés nélkül.(Nem Magyarországon vagyok,itt más a szabály)Ma van 5 hete a műtétnek,mensinek nyoma sincs még.A mai délutáni teszt,halvány pozi lett,de úgy hallottam lassabban ürül ki a hcg ikerterhesség esetén.Szerintetek újból babás lehetek?2019. nov. 6. 16:56
12/12 anonim 

válasza:

Ez gyönyörűen erősödik, gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!